Блам држава

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.990
Поени од реакции
18.278
Член од
28 март 2006
Мислења
17.963
Поени од реакции
12.638
Избори, бесцелно трошење пари на граѓаните. Или има друга позадина. Во секој случај историјата се повторува.

Член од
12 март 2009
Мислења
21.068
Поени од реакции
17.296

Воа е врв на Урбаната мафија, му се покакаа на тие што живеат во Строг Центар !!

Член од
12 март 2009
Мислења
21.068
Поени од реакции
17.296
Го подуја со препукувања кој јадел Манго и Папаја, а благи пиперки станаа 300мкд/кило, па и мкд крастаици кочански 180 мкд

Член од
14 октомври 2021
Мислења
190
Поени од реакции
439
IMG_6760.png Секој ден истите работи… де некој лета, де некој се тепа, семејно насилство, некој е пироман. А не е ни лето.. смрдла :mad:

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.797
Поени од реакции
9.411

Член од
12 март 2009
Мислења
21.068
Поени од реакции
17.296

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.319
Поени од реакции
5.604
Од кочанската беља, како наравоучение, очекувам да се омасови објавувањето на сиот персонален, институционален, корпутивен и неодгворен гнилеж во „нашата земјата„...а ако не, тогаш пак се‘ ќе си биде „...како и до сега...„.

И така...до наредната беља, ради која ќе се појави некој преподобен министер и ќе ни укаже на постоењето на коруцијата...

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.837
Поени од реакции
4.531
Ама и овие што го пријавиле медицинскиот персонај се гној, и нивниот живот е загрозен поради вакви работи не само на пациентите.

Член од
12 март 2009
Мислења
21.068
Поени од реакции
17.296
Ама и овие што го пријавиле медицинскиот персонај се гној, и нивниот живот е загрозен поради вакви работи не само на пациентите.
ние цела Децениа немаме казнување возење на црвено светло со камери, а мислам и се уште закон нема донесен, Ливе камера од плоштад што беше, ја забранија, приватноста ја загрозувала... Демек ќе ме види шефот во работно време како пијам во кафана или ќе ме види жената како сум со швалерката ..ЗАБРАНЕТИ се камери од кола што сликаат Сообраќај !!, а во УСА прво што гледа полиција при сообраќајка или криминал е камера од кола, камери од објекти што фаќаат и улица ( КАЈ НАС Е ЗАБРАНЕТО)

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.837
Поени од реакции
4.531
ние цела Децениа немаме казнување возење на црвено светло со камери, а мислам и се уште закон нема донесен, Ливе камера од плоштад што беше, ја забранија, приватноста ја загрозувала... Демек ќе ме види шефот во работно време како пијам во кафана или ќе ме види жената како сум со швалерката ..ЗАБРАНЕТИ се камери од кола што сликаат Сообраќај !!, а во УСА прво што гледа полиција при сообраќајка или криминал е камера од кола, камери од објекти што фаќаат и улица ( КАЈ НАС Е ЗАБРАНЕТО)
Најави Тошковски дека од наредната година ќе проработи сејф сити системот со камери, и казни на адреса така да ќе видиме. За дивеењето во собраќајот реално само тоа е решение, инаку овој имал врски па малку биле полицајци нема да се среди така тоа.

Член од
7 септември 2016
Мислења
22.051
Поени од реакции
38.199
...урбана мафија со подршка на советници на Општина Тетово, продале државно земјште на приватна фирма - земијште за 70 ден м2, НЕТРАНСПАРЕНТНО, во центарот на градот, преку ноќ од индустиско земјште се пренаменува во урбанистичко за становање каде 2000 стана ќе го оптоварат центарот без никаква дополнителна инфраструктура, канализација и водовод!

...на тоа земјште се наоѓаат над 200 борови дрвја кои се обележие на градот посадени пред 100 години, црн бор дрвото е со закон заштитено дрво во полошкиот регион, како ли ќе ја изведат таа сеча на црн бор за овие стамбени комплекси да се збогати еден човек кој купил за само 70 ден метар квадрат земјиште, ова никаде го нема, срамота за јавната урбана мафија од невидени размери кој ќе го осакати влезот на градот!

Последно уредено:
Член од
12 март 2009
Мислења
21.068
Поени од реакции
17.296
Најави Тошковски дека од наредната година ќе проработи сејф сити системот со камери, и казни на адреса така да ќе видиме. За дивеењето во собраќајот реално само тоа е решение, инаку овој имал врски па малку биле полицајци нема да се среди така тоа.
во принцип сликите не можат да се бришат, ама има друго...
се сеќавам кога пред 20+ години, на раскрснивата кај Црвен крст влета еден со кола на Црвено и уби дечко и девојка на мало моторче... прво тврдеа дека починатите возеле на црвено, а кога испаднаа сведоци почнаа со прикаска дека овој ( од МВР?) брзо возел ,морал итно да стигне на Аеродром,ѓоа Службено а НЕ ВОЗЕЛ со Сирена и флешери.. на 2-3места пишуваше и се се ЗАТАШКА и заборави... Па и Пајак ако крене мора казна, ама скоро беше, децата на Буши колата со незаконски флешери била и дигната од Пајак па лук и вода...
Ај да видиме. нека профункционира...
ТРЕТО прашање е КОЈ ќе Плаќа казни, тие без трансакциски што не плаќаат Струја нема ни казните

Kajgana Shop

На врв Bottom