Barem ce ima koj da mu go svirni na gostivarchani.
ДОКТОР АРТАН ГРУБИ
Зоти Ахметими, ами како!Прегледај го приврзокот 404495
Ахмети, како пратеник, заедно со Ковачевски, Пендаровски и Груби ги пречека лидерите на Западен Балкан
Премиерот на Македонија Димитар Ковачевски ги пречека српскиот претседател Александар Вучиќ и албанскиот премиер Еди Рама кои ќе учествуваат на лидерскиот состанок за Планот за раст за Западен Балкан.m.makpress.mk
Vujnamu jas ce ja vrabotam , "Pece" da go lula i zabrishiva koga ce se izligaviДОКТОР АРТАН ГРУБИ
По што е доктор, по преведување на жртви пред да им бидат извадени органите?
Абе остана ли некоја шипурка што не е вработена на државно да ја вработиме? @puno не ми одговори минатиот пат, баба ти вработена е некаде? Прашај ја дали сака да раководи со авиони да ги слетува. @Tigri11 вујна ти ако не е вработена ќе ја вработиме не се сеќирај.
Edno da znaesh, ti ne go mrazish Grubi poveke od mene.ДОКТОР АРТАН ГРУБИ
По што е доктор, по преведување на жртви пред да им бидат извадени органите?
Абе остана ли некоја шипурка што не е вработена на државно да ја вработиме? @puno не ми одговори минатиот пат, баба ти вработена е некаде? Прашај ја дали сака да раководи со авиони да ги слетува. @Tigri11 вујна ти ако не е вработена ќе ја вработиме не се сеќирај.
Едно да знаеш, ти не можеш да го мразиш Груби повеќе од каур. Нема логика и не е возможно, затоа што проблемот помеѓу тебе и Груби, на пример, се решава со пари. А каурот не може да се смени, да не биде каур. Не може отпоново да се роди и Албанец да биде.Edno da znaesh, ti ne go mrazish Grubi poveke od mene.
A Albanecot mozhe li da se smeni, da ne bide albanec ?Едно да знаеш, ти не можеш да го мразиш Груби повеќе од каур. Нема логика и не е возможно, затоа што проблемот помеѓу тебе и Груби, на пример, се решава со пари. А каурот не може да се смени, да не биде каур. Не може отпоново да се роди и Албанец да биде.
Тоа што си ти Албанец не му претставува никаков проблем на Груби, тоа што сум ја каур е нерешлив проблем.A Albanecot mozhe li da se smeni, da ne bide albanec ?
500 godini Turcija, i 100 godini Srbija ne ne smenija Pak Albanci sme
Градинарот не е контролор, веројатно некој Раководител... исто така на Хирургија може да поставиш Директор некој Касап или слично, а на Психијатрија некој пациент од бардовци или демир хисарКако им истекнуваат вакви будалаштини бре... Градинар во М-Нав, сега ова.
Druzhe, jas ti kazhav deka Grubi e poveke problem za nas od kolku za vas. Tocka.Тоа што си ти Албанец не му претставува никаков проблем на Груби, тоа што сум ја каур е нерешлив проблем.