Бесплатни СМС пораки?

• Креатор на темата janicka
  • Време на започнување

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Бесплатни СМС пораки.

Дали некој можи да кажи страни за испраќање бесплатни смс пораки?
Јас лично знам за www.sms.ac (ама нема за Космофон).
Доста добра е www.communicator.clickatell.com ама таму си ограничен на 10 пораки,знам дека можи и повеќе пати да се регистрираш ама на крај ти го блокираат бројот.

Член од
14 декември 2005
Мислења
130
Поени од реакции
2
Jimmy напиша:
Дали некој можи да кажи страни за испраќање бесплатни смс пораки?
Јас лично знам за www.sms.ac (ама нема за Космофон).
Доста добра е www.communicator.clickatell.com ама таму си ограничен на 10 пораки,знам дека можи и повеќе пати да се регистрираш ама на крај ти го блокираат бројот.
Ова Кликател аман веќе, одамна не работи,а па истата страна се повторува се копира се пастира и што уште не :) Муабетот ми беше за некоја друга страна за смс напишав и пред неколку дена исто така. Еве јас сега ќе напишам една каде што имате 5 пораки мислам и толку, еден јузер и тоа е се. www.smsfax.com

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Абе,да не се замараме,треба и Космофон да стави опција на веб-страната за бесплатни СМС пораки,како што има Мобимак,па се ќе биде ОК.
Екстра е и тоа што сега со ова Speak Up претплатниците на Космофон имаат муфте пораки за викенд (колку сакаат). :je:

Кој нема уште активирано нека пушти СМС на бројот 124 со содржина:
ТМ ЅU

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Jimmy напиша:
Абе,да не се замараме,треба и Космофон да стави опција на веб-страната за бесплатни СМС пораки,како што има Мобимак,па се ќе биде ОК.
Екстра е и тоа што сега со ова Speak Up претплатниците на Космофон имаат муфте пораки за викенд (колку сакаат). :je:

Кој нема уште активирано нека пушти СМС на бројот 124 со содржина:
ТМ ЅU
da ama toa samo za pri pejd:(

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
abe kakov mobimak sega od cosmofon imate sekoj vikend po kolku vi dusa saka besplatni sms ili mms poraki ama toa samo vo vikend celo leto
uzivancija!!!

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
И од 14 страни на темава не најдов линк од кој може да се праќаат free sms и на Мобимак и на Космофон :raz:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Во кој формат треба да се внесе бројот?
Јас пробав 38970XXXXXX и +38970XXXXXX

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
more ljuge, 14 strani za dzabe pisevte, i pak ne najdovme prikladna strana. Acid, a koga ke moze da se prakja besplatni poraki od kajgana? ovoj vek ke bide? aj kazete so da prajme vaka ne biva

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Барам одамна откако тато ми ја смени претплатата од 600 на 820 неможам пораки да пракам,си плакам претплата,си го исплакам мобилниот уште и ако пратам некоја порака ми зима плус, а 820 зборела не зборела плакам и плус за пораките, коа ке ми стигне сеа месецов тато ќе збесне...Одамна барам некоја страна имав една руска киров или мтс како беше ама се потрошија сите кодови и ја блокираа за македонија ај ако некој има некоја нека каже.

Kajgana Shop

На врв Bottom