Бесплатни СМС пораки?

• Креатор на темата janicka
  • Време на започнување

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Аман бре луѓе нели разбирате дека никој не дава пораки бесплатно. Зошто би ви дале? Секој сака пари. Да имало бесплатно никој немало да плаќа за пораки. Мислите дека ние на форумов сме најпаметни?:raz: Да имало сите ќе го знаеле тоа и сите ќе праќале. Инаку тоа што е напишано во овие 14-15 страници се некои безвезе сајтови кои нудат само да пратиш неколку тест пораки кои е прашање дали воопшто и ќе стигнат таму каде што сакате, а можно е и да ви напраат некој далавера со кредитот или сметката и да испадне ко да сте збореле со америка.:icon_frow

Член од
3 јули 2006
Мислења
39
Поени од реакции
0
Nisto ne 4ini poke se zabranija ni clicatel ni isata nisto isata bese najdobra sea samo ostanuva mobima i za vikend mobilnite preku usb kable na kompjuter vrzuvanje da ne se ma4is da pisvas preku tel.ako ima nekoja druga strana nekoj neka kazi!

Член од
6 јули 2006
Мислења
109
Поени од реакции
0
www.kirkov.com kako bese tamo taa raboti uste znam od tamo prakajte bas snosti pisav poraka VALIDNA e ajde tepajte porakite ...... pozdrav

Член од
6 јули 2006
Мислења
109
Поени од реакции
0
taka bese mts.ru ok ke proveram eden drugar e ostanat po tie free poraki ke vi kazam do utre vecer edno fala kazete ebave :P hehehehe

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
Imam prasanje za tie sto prakaat od www.mobimak.com tie 5 na den sto gi prakate besplatno sms, dali samo mozes da prakas na mobimak ili i na site drugi?

Член од
14 декември 2005
Мислења
130
Поени од реакции
2
IsidoraD напиша:
Imam prasanje za tie sto prakaat od www.mobimak.com tie 5 na den sto gi prakate besplatno sms, dali samo mozes da prakas na mobimak ili i na site drugi?
Na Kosmofon nemozes da prakas od stranata na Mobimak, a za vo stranstvo stasuvaat.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
Сите претплатници на Мобимак веќе можат да ја користат новата услуга HAPPY HOUR, а имено бесплатни пораки (за жал само до корисници на Мобимак) во периодот од 16 до 18 часот.

Член од
14 декември 2005
Мислења
130
Поени од реакции
2
Тоше напиша:
Сите претплатници на Мобимак веќе можат да ја користат новата услуга HAPPY HOUR, а имено бесплатни пораки (за жал само до корисници на Мобимак) во периодот од 16 до 18 часот.
Поглупа кампања немале. 2 саати, безвеза:) Не да направат цел ден или викенд, тие 2 часа, кој побрзо и што побрзо тогаш кога е џабе :)

Член од
2 ноември 2005
Мислења
42
Поени од реакции
0
galaxy2027 напиша:
Na Kosmofon nemozes da prakas od stranata na Mobimak, a za vo stranstvo stasuvaat.

Podolga im e listata i za vo stranstvo, kade sto ne moze da se ispracaat poraki.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
galaxy2027 напиша:
Поглупа кампања немале. 2 саати, безвеза:) Не да направат цел ден или викенд, тие 2 часа, кој побрзо и што побрзо тогаш кога е џабе :)
Епа да, за тоа си во право и сега во тие два часа кога ќе се “наакаат“ сите да праќаат, ќе биде мрежата пребукирана и нема да можеш да испратиш СМС дури и ако ти е за итно!

Член од
6 јули 2006
Мислења
109
Поени од реакции
0
Glupavi se mnogo treba nekoj da im kaze kako treba nalet drugo kradat i promocija na Cosmofon speak up barem ako pravat isto neka go napravat auff glupavi luge kolku ima znaci .........

Kajgana Shop

На врв Bottom