Без кондом сте - Што ќе правите?

Член од
31 август 2008
Мислења
499
Поени од реакции
381
Kolku pati imate rizikuvano vo seksot (bez kondom )i dali toa go pravite cesto ??da si porazgovame?;)
Кај мене прашањето би било "колку пати не сум ризикувал во сексот(со кондом)".
Незнам...секогаш сум ризикувал и секогаш сум перферирал секс без кондом... кога се можело и секогаш во воздухот лебдел некој страв,страв но не од тоа дали девојката ќе остане бремена,туку страв од некоја болест.Сепак чуството на секс без кондом секогаш надвладувало над оној страв.

Член од
12 февруари 2013
Мислења
7
Поени од реакции
1
Кај мене прашањето би било "колку пати не сум ризикувал во сексот(со кондом)".
Незнам...секогаш сум ризикувал и секогаш сум перферирал секс без кондом... кога се можело и секогаш во воздухот лебдел некој страв,страв но не од тоа дали девојката ќе остане бремена,туку страв од некоја болест.Сепак чуството на секс без кондом секогаш надвладувало над оној страв.
mhmmm jas do sega trii pati so partnerot sme rizikuvale bez kondom zs i toj obozava da go pravi toa bez...sekako deka postoi strav se pojkavuva dali sum ili ne summ ali speak treba vnimanie

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ајде овде поразговарајте си.
Ане19 гледам дека си нов член, па за прегледност да те замолам да пишуваш со кирилична поддршка. И кога сакаш да цитираш некого кликни на неговот мислење во десниот агол Одговори и после заградата [/quote] можеш да пишуваш за да ти излезе како што треба.
И не се цитирај самата себе. И друго прашање за помош ако имаш обрати ми се. Пријатен престој на кајгана.

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Со сегашната девојка сме се плеснале на голо 2-3 пати али едино пошо и бев прв,така да немав страв дека можам да закачам некоја болештина.Од пусти страв а осетам дека доаѓам при крај одма го вадам,не чекам до задњи момент.Али у главно речиси скоро секад со кондом,неќам стресови и изненадувања.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.709
Курот не вика не кога голо пиче ти се смее :icon_lol:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Е тоа е стално проблем, остај шо не можам да купам од аптекаили трафика кондом јас секогаш морам да одам во месара да купам кулен да го излупам и најлонот да го навлечам, куленот нормално иде у фрижидер .
Ќе мора да се распрашам од кај ги купуваат цревата за кулен не иде више вака ми збоктиса пун фрижидерот давај по комшии роднини пријатели фрлај на кучињата мачките, нек иде у ѓавола и дупење вакво кога идеш у була .
Башка проблем мирисот ми е страв ако е гладна да не ми го гризне, неколку пати немаа обичен па зимав од тој лутиот кулен шпринтови колку сакаш дали да дупиш дали да трчаш дали со црево да го миеш да не те гори и пече па црвен после ко рак ти реков ми рече :(

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563
А бе деца за се има решение!
WATCH! ^^^^^^^^^^^^^^^^
--- надополнето: 13 февруари 2013 во 22:50 ---
Нели 21 век е?!

GuerillaGorilla

Фантазер
Член од
14 декември 2012
Мислења
11
Поени од реакции
19
Не, не, не... без кондом никако. Сум го јадел стапот неколку пати. Не вреди една партија секс за месец дена непроспиени ноќи.

Член од
23 март 2011
Мислења
1.172
Поени од реакции
1.056
Еднаш многу пијан,првата партија ок, вториот кондом ми падна на песокот и шо сеа? а и таа стрвна па удри со песок и кондом :facepalm:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Кога би се нашол во такви ситуација ... хмм.. би размислил малце подобро сепак ако би имал девојка со која сум во долга врска и едноставно си ја знаеш :icon_mrgr: и ако се знаеш самиот ќе си имаш однос без кондом онака мераклиски и ќе си пазиш :свиркам:

А однос не би имал со која едвај ја знам 2-3 недели ни со кондом а не пак без кондом :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom