Бегате или продолжувате да се карате?

  • Креатор на темата Lady
  • Време на започнување

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
се карам дур не докажам дек сум во право... а и да не сум во право... пак продолжвам да се карам (тврдоглава бе)
а иначе ако видам дека од карањето немат фајде ич не се замарам... тогаш само ќе си се свртам и кој те шишат
 
Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
Ne se karam ama bas ic samo mirno razgovaram a ako ne se razbira ma koj go e*e si teram moja sema :) a toj/taa neka se nervira :)
 
Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Обожавам да се карам .. Обожавам да се убедувам со некој .. Така да не бегам ..
 

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Ретко кога сакам да се карам. Сите караници многу ме замараат, посебно ако се работи за нешто што ми е многу битно. Порано можев со часови да се "карам"-објаснувам едноисти работи ова вака, зашто, како и сл. Но во последно време повеќе го избегнувам тоа докажување, си кажам што си мислам па соговорникот ако може и сака нека ме разбере, ако не негов проблем.
 

B u S a V

It's clue to madness
Член од
17 април 2007
Мислења
67
Поени од реакции
4
Ne se zamaram i obicno se povlekuvam i cekam da se oladat rabotite poslem se dokazuva koj bil vo pravo, a koj ne!!! Dodeka e zeskoto moze samo da dojde do fizicka "obracunka" pomegu zakaranite strani nisto poveke od toa!!
 

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Хех, ако сум во право викам малцееееееееееее:pos2:, и чурам целата од бес. Ке си кажам што ми лежи ке си свртам грб и ке си заминам. Е ако не сум тогаш има убедување, карање, глупирање додека не докажам дека ЈАС СУМ ВО ПРАВО :pos: :pos2:
Тоа е во поново време инаку порано се карав и за што треба и за што не треба, ама едноставно некогаш работите не се толку вредни да губиш толку време и живци во долги караници кои најчесто се бесполезни.

Извикај се и уживај. Ако сум во право, другиот наебал :baeh:
 

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Се карам дур ми е интересно и гледам да се тргнам пред да почнат да се кажуваат работи што не треба да се кажат.
 

Ani4ka

PhAt Baby
Член од
27 мај 2007
Мислења
120
Поени од реакции
0
nikogas ne begam koga se karam ostanuvam i se karam do kraj i mojot zbor e posleden:))))
 

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
mn luge mislat deka OBOZAVAM da se karam...ali daleku od toa..tuku sakam koa ke se pocne neso da se dovrsi do kraj..nema ladenje glavi ili slicno..idam do kraj uvek so puna parea :):pipi:
 

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Pocnala raspravija so nekoj tvoj blizok i poleka pocnuva da se vzeshtuva rabotata... Drugata strana cvrsto e ubedena vo svoeto i ne saka ni da ve soslusha..... Sto pravite, begate dodeka ne se smirat strastite ili uporno prodolzuvate da se nadvikuvate?
Dali beganjeto go praktikuvate i koga od vas se bara objasnuvanje za situacija vo koja 100% ste vinoven za raspravijata?:smir:
во никој случај не бегам се карам ако треба до смрт зависи од соговорникот,мрзам кога некој ми крева глас така да одма се појачува и мојот се разбира ако тоа неможе да се реши на мирен и тивок начин(што досега сум немал караница која била тивка :podsmev: се разбира доколку сфатам дека не сум во право за тоа за што се карам признавам и прекинувам но мрзам кога некој ми се прави паметен и нејке да ме сослуша а сум убеден дека не е во право а неможам да докажам значи мрзам тврдоглави ме напињаат:wink:
 

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Никогаш не се откажувам. Упорна сум до крај. Така би постапила и овојпат. Во никој случај не би побегнала без да ја решам работата до крај, па ако треба и крв да се пролее :pos: Се шалам

А ако вината е моја, ќе се оправдам, ќе објаснам. Нема да избегам од одговорноста за настанатата ситуација
 
Член од
10 август 2007
Мислења
103
Поени од реакции
0
Ако е моја вина тогаш се оправдувам и се извинувам. Ама ако е туѓа вина... е тогаш има викање:toe: А во принцип не бегам од одговорност
 

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
одам до крај,доколку сум јас во право не се предавам ако треба ке се испокарам ама ке докажам дека сум јас во право,а доколку не сум се карам али полека попуштам(лажно хехе)
 

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
Se karam do kraj. Tuka najverojatno vina ima tvrdoglavosta koja vo moj karakter ja ima vo golema mera :) Inace mnogu cesto se karam i koga ne sum vo pravo i koga sum u pravo. Toa e :toe:
 

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Се карам! Додуше, кога се карам со мајка ми бегам, зашто знам дека ќе и помине по 5 мин и ако се карам џабе би било.... Али со други се карам додека не докажам дека сум у право... Знам да бидам голем инат, али некои денови онака не ми е до карање и ако сум крива си признавам :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom