Бегате или продолжувате да се карате?

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување

Anti Spam Master

Anti Spam Master
Член од
22 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
1
па не бегам од караници ама настојувам да заврши што побрзо караницата зошто ми гази по нерви.
ако се одолговлекува предупредувам еднаш и после бокс следува.
ако е ситуација каде сум крив или не сум кажал за нешто важно тогаш бегам:helou:

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Кратко и јасно: игнорирам :pipi:

M

MIL

Гостин
Зависи со тоа со кого сум влегол во расправија , ако нешто навистина е сериозно морам да го решам и одам до крај со отворени карти па и да се изнервирам нема да ми е мака , но со тек на време све помалку запаѓам во кавги , расправии и сум многу смирен и ми е суперррр :salut:

S

smart ass

Гостин
Е јас ниту се карам ниту пак "бегам"(што е тоа)....си правам муабет едноставно и нормално не значи дека ако имаме различни ставови за одредени некои Х причини дека има карање:)

--- надополнето ---

Зависи со тоа со кого сум влегол во расправија , ако нешто навистина е сериозно морам да го решам и одам до крај со отворени карти па и да се изнервирам нема да ми е мака , но со тек на време све помалку запаѓам во кавги , расправии и сум многу смирен и ми е суперррр :salut:
П.С приметив катастрофален потпис:wink:

--- надополнето ---

Се карам, нема лабаво !!!!
Стегнато ко волна:vozbud:

Themacedon

ViXa
Член од
16 август 2009
Мислења
154
Поени од реакции
75
Никогаш не гледам да се карам... :)) секогаш на подобар начин делувам...така поблаг.. :P :D

кога како....

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
скоро секогаш одма до крај ама со поблиските глеам да оладам малце...

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Ма одам по него да се доискажам!

Член од
9 декември 2009
Мислења
57
Поени од реакции
1
i ja ne begam bilo da sum u pravo ili ne se karam do kraj.nema poenta od beganje

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
се карам до крај.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Не иницицирам кавга по своја волја, но ако веќе дошло до тоа се карам до самиот крај.
Уживам во самиот чин на карањете, само што честопати се случува да попуштам заради зачувување на меѓучовечките добри односи, секако ако ми е од интерес истото.

Kajgana Shop

На врв Bottom