Продолжувам се до крај! И да не сум во правотврдам, оти несакам да попуштам ... И се разбира победувам секогаш, оти или му се здосадило на соговорнико да ми објаснува или навистинатоа што го тврдам е така! Најчесто вторава опција!
зависи со кого се карам , ако се карам со глупаци кои глупости ми одговараат и везе си немаат ондак напуштам ... ако има дебата и се знае за што се караме ондак идам до крај макар и тепачка сеа тоа е тоа ....
A, ima li potreba da prodolzuvas da se karas so nekoj koj e tolku samouveren vo sebe ? Nema nisto da postignes so toa. Ke postignes nesto, samo ako se trgnes na strana i gledas seir - ke go iznerviras uste poveke. Neka se nervira toj, zosto pa jas? Jas ke bidam moralniot pobednik, vo sekoj slucaj.
Ако се расправам со тешки глупачишта и гледам дека расправата
не оди нигде и не можеш да им докажеш ништо,си идам и чекам времето да покаже дека сум била во право.
А ако знам дека сум во право и гледам дека личноста сфаќа дека греши продолжувам до крај.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.