Барселона - Реал Мадрид

Кој ќе биде победник?

• Барселона

Гласови: 68 38,2%
  • Нерешено

Гласови: 19 10,7%
  • Реал Мадрид

Гласови: 91 51,1%

• Вкупно гласачи
    178
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе до кога ке паѓаат овие балетаниве катарлонски у шеснаесетник?
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 22:19 ---
Ахахаха Пујол каде бе

Тоа е тоа, завршува ерата на големата Барселона, иде ерата на некој друг тим. :icon_lol:
Realno, Barsa igraat bez trener, bukvalno, bez trener, dur bese Tito tuka sve bese vo red, ova e samo potvrda deka ne moze bilo koj da im e na klupa ko sto vikaat, u stil, demek koj i da im e oni istiot fudbal go igraat, istata taktika ... malomorgen toa.

Ди Марија го отру Пујол...(y)
Барселона под итно треба цела одбрана да ја мења. Од тие пред гол, до тој десно, со се тој на гол(Валдез или Пинто за купови, друг за се друго). Некој е стар, некој е преценет(за .!: не го бива), трет не е тоа што беше, а за тој на гол(1-от GK) не е потребен коментар.

Барса без тренер.....Уште Пинто фали у напад....:pos:

Пујол на прекар го викале шпага. :icon_lol: icon_lol: icon_lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Realno, Barsa igraat bez trener, bukvalno, bez trener, dur bese Tito tuka sve bese vo red, ova e samo potvrda deka ne moze bilo koj da im e na klupa ko sto vikaat, u stil, demek koj i da im e oni istiot fudbal go igraat, istata taktika ... malomorgen toa.
Тоа им го зборам на сите шо викаат дека Барса со Пеп и Барса без него е едно исто. Годинава не се ни на приближно ниво од преходните години, а у шпанско доминираат оти Реал неможат ебана утакмица да добијат.

Да да сега без тренер сте...лани со Пеп пак го папавте :) ајде другата година што ќе биде вадењето, без дресови може ќе играте :))

Тоа им го зборам на сите шо викаат дека Барса со Пеп и Барса без него е едно исто. Годинава не се ни на приближно ниво од преходните години, а у шпанско доминираат оти Реал неможат ебана утакмица да добијат.
Pa i ja istoto na Bene mu go vikav, on neee, toa silikonite go poremetija ...
Pep e genij u prava smisla na zbor, samo da mu se dadat odvrzani race, vo periodot sto ke bide u Baern ima da nametne filozofija od koja klubot ke ima kjar u naredni 100 godini.

Pa i ja istoto na Bene mu go vikav, on neee, toa silikonite go poremetija ...
Pep e genij u prava smisla na zbor, samo da mu se dadat odvrzani race, vo periodot sto ke bide u Baern ima da nametne filozofija od koja klubot ke ima kjar u naredni 100 godini.
И лани беа со Пеп па ништо не направија...толку беше од тики-Каката треба да се промени и тоа е.

Повраќа ми се од Фарселона, истите подавања, истите утрчувања, истите тупења, да скапат ега!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom