- Член од
- 12 декември 2007
- Мислења
- 4.818
- Поени од реакции
- 10.170
Знам тоа дека може, но беше спомнат браузер што би било ептен екстра. Веројатно мислела на браузерот во програмата.линкот од Џену пушти го во sopcast
Знам тоа дека може, но беше спомнат браузер што би било ептен екстра. Веројатно мислела на браузерот во програмата.линкот од Џену пушти го во sopcast
Па јас хром користам, и веднаш ми се отвора сопкастот кога ќе стиснам ентер.Ова може во било кој браузер или? Инсталирав Сопкаст програма ама кога го копирам линкот од Џену во браузерот ми пребарува на Гугл, веројатно не го познава sop протоколот. Треба нешто додатно да инсталирам или?
Celosen ekran potpolnoоф топик - можам ли да ја раширам сликата на ова сопкастов или само на цел екран може ?
Заеби ова, ептен ХД ќе ми цркне картицата за безжичен интернет Не е ова за оние што крадат интернет од комшија, како што правам јас во МК. Ама ќе ми се најде многу надвор од државава, таму ни општински лиги не даваат на ТВ без да платиш добра сума. Сега за сега ќе гледам коцкици од некој арапски стрим, ама за во иднина знам каде лежи зајакот.Па јас хром користам, и веднаш ми се отвора сопкастот кога ќе стиснам ентер.
Ај во сопкастот , во Address стави го линкот и стисни ја плавата стрелка
Едит, си средил, ок е
Оди имаш + гореоф топик - можам ли да ја раширам сликата на ова сопкастов или само на цел екран може ?