Е сега ми е уште покриво што нема да можам да го глеам второ полувреме, треба да одам на работа. Prokleta je Amerika.bloodzeed ќе стримува <3
Лошите вести брзо се шират. Одма ќе бидеш обавестен ако изгубитеЕ сега ми е уште покриво што нема да можам да го глеам второ полувреме, треба да одам на работа. Prokleta je Amerika.
aj pojasnibloodzeed ќе стримува <3
Не, типче едно од Лондон што секогаш стрима во HD од Скај Спортс, лани цела ПЛ ја изгледав од неговите стримови.aj pojasni
Ova nesto streaming sajt e ili ?
а што кабелче ти треба? Не ми е јасно малку оваНе, типче едно од Лондон што секогаш стрима во HD од Скај Спортс, лани цела ПЛ ја изгледав од неговите стримови.
Еве го неговиот канал sop://broker.sopcast.com:3912/132927 (ова copy paste во адрес барот на браусерот и ентер) можете да си го зачувате во ноутпад и секој викенд кој сака ПЛ во ХД, нека пали сопкаст со линков.
HDMI кабел, брцаш еден крај во пц/лаптоп, друг крај во тв и стримот го гледаш на ТВ, да не дремеш пред ПЦ ако ти е мака. 300 ден е негде...а што кабече ти треба? Не ми е јасно малку ова
линкот од Џену пушти го во sopcastОва може во било кој браузер или? Инсталирав Сопкаст програма ама кога го копирам линкот од Џену во браузерот ми пребарува на Гугл, веројатно не го познава sop протоколот. Треба нешто додатно да инсталирам или?