провери ппwalker_girl напиша:Барам full верзија од програмата AVS Audio Tools.
Ако е забрането овде може некој по ПП да ме контактира.
Фала.
Види пп:smir:TpH_Bo_OkO напиша:Барам програма за конвертирање од mpeg во .avi или .wmv...ама некој freeware да е или ако има некоја програма за која имате сериал, уште поубаво.
Побарај на ddl страницитеMeToNo1[MkD] напиша:Барам Роот за радио на интернет да направам
Види ПП.[IH] напиша:Барам фул верзија од програмата BellTech за праење визит карти.Кој има решение нека прати ПП
еве flashget , downloadacceleratorMartin$ напиша:Ve molam помагајте побрзо ако можи Ми требА програма за да можам да го спуштам цел овај сајт:
http://www.cdnh.edu.mk/Proekti/multimedija2007/kokino/pocetna.html
Фала однапред.
Абе? Јас го имам пак ова второво а незнам оти не можело да се спушта. Како? Каде? хеееIsusHristos напиша:
Десен клик на интернет екцплорерот и ке систнеш Download All With DAPMartin$ напиша:Абе? Јас го имам пак ова второво а незнам оти не можело да се спушта. Како? Каде? хеее
по факс ли да ти пратам цд него го имам цело висуал студио 2005 про на двд е 4гб со хелп.неможе да се вадат делови од него посебно.bad_boy напиша:Mi treba visual c++ 2005 proessional.PLS
Epten mi treba.Ima nagrada zelenki.Aj pls epten mi treba, a vo ohrid nemam od kaj da go kupam.