Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
BeBe11 напиша:
Епа сега успеав да го изрежам али многу лош квалитет, наместо на HQ да снимам. на ЕР снимав и VCD квалитет е, не ми се свиѓа. Сакам HQ да снимам а прочитав дека DVDSanta ја има таа опција, само крак неам. Тебе ти се наоѓа? :)
Незнам дали си го решила проблемот или не, ама добар програм ти е WinAvi и многу прост за работа

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
krusha03 напиша:
Незнам дали си го решила проблемот или не, ама добар програм ти е WinAvi и многу прост за работа
Свршив работа, али секогаш барам понови и подобри програмчиња. Така да ако имаш крак пиши на ПП сакам да си најдам програма што ми дозволува мени да направам на ДВД-то така да оваа ако ја има таа опција, пиши ми. Тнх **

Член од
4 март 2006
Мислења
99
Поени од реакции
3
Ако некој има крак или сериал за PowerDVD 7 нека ми пише на PRIVATE:icon_lol:

Член од
21 декември 2005
Мислења
661
Поени од реакции
7
Imam najdeno mnogu vakvi programi na net ama se im fali po nesto.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Некој случајно да не ја има програмата TypingMaster Pro 7 (Full Version).
Ве молам многу ми треба. Нигде не можам да ја најдам.

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
Jane напиша:
Некој случајно да не ја има програмата TypingMaster Pro 7 (Full Version).
Ве молам многу ми треба. Нигде не можам да ја најдам.
Јас ја имам Typing Master 2002. Ако сакаш, пиши.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Ај да не има некој линк од торент за Microsoft AutoRoute 2006 With GPS Locator. Не AutoRoute Euro, за цел свет да е.
Благодарам однапред.
:se_ molam:se_ molam:se_ molam

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Ова го најдов и јас, само незнам како да ги склопам после деловите за да не испадне симињањето за џабе. Плус тоа за free јузерите дозволен би бил во случајов само по еден дел дневно, па затоа мислев ако го има негде како торент фајл, таков да го симнам цел одеднаш.
Сепак фала и за ова!

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.503
Jane напиша:
Плус тоа за free јузерите дозволен би бил во случајов само по еден дел дневно, па затоа мислев ако го има негде како торент фајл, таков да го симнам цел одеднаш.
Ne e tocno deka e eden dnevno...max e 1 saat ili taka nesto, koga ke kliknes na vtoriot fajl za download ke ti kaze kolku vreme treba da cekas.
I ako ne te mrzi da procitas tuka vo temite za TOR ili Proxy ke vidis deka i toj eden saat mozes da go eliminiras ;)
btw pobrzo ke go simnes od Rapid negoli so torrent

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351
ete mu tekna na strelec :) a mozes da upotrebis i od onie rapid leachers so niv ubacuvas link za download i proxy pak link pak proxy itn itn :) ako ti treba pisi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom