Симни си крак за играта :smir:Некоја програма за да можам да играм игра од цд али да не го користам при секое уклучување само еднаш да е инсталирам и да ме ми го бара повторно.
Дали некој може да ми објасни како да ставам слика на форум.
и тоа ли имало?Ми треба некое програмче што ги оправа мртвите пиксели на LCD монитор. Го имам Dead Pixel Fixer, треба утре да го пробам на еден LCD монитор. Дали знаете уште вакви програмчиња што би помогнале во опоравување на мртвите пиксели?
Ме интересира дали некој пробал вакво нешто и каков резултат добил.
Поздрав!
Има многу такви, ама ме интересира дали некој пробал да опраи пиксели со некое такво програмче и што резултат добили тоа ли имало?![]()
Абе ја најдов 2-3 такви, и ќе пробам ама викендов зашто тогаш ќе ми го дадат мониторот, и ако го опраам, ми го шиткаат за 5500 ден. 19" LCD. Па мислев до тогаш да соберам мислења некои, резултати, препораки за некои специфични програми... Па да си идам на посигурно. Иначе вака или така ќе пробамНе сум пробал КОРУН ама мислам дека 100% нема шанси да ти го опраи совршено пикселот.
А зошто ти не пробаш?
На лаптопот имам вградено BluetoothА чекај треба да имаш усб блутут стикче или ништо не треба:motor:??