Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 мај 2008
Мислења
239
Поени од реакции
4
Progrma za od DVD da pravam divx filmovi znaete li nekoja takva ??? PLS

Член од
22 јануари 2006
Мислења
75
Поени од реакции
0
Dali nekoj znae sajt od kade moze da se simne besplaten Kaspersky bez da e prevara? Probav so nekolku torrenti od Mininova i Isohunt ama site activation keys im se probieni i blacklisted i cim napravis update na virus definitions ti go blokira programot... Anyone??

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Dali nekoj znae sajt od kade moze da se simne besplaten Kaspersky bez da e prevara? Probav so nekolku torrenti od Mininova i Isohunt ama site activation keys im se probieni i blacklisted i cim napravis update na virus definitions ti go blokira programot... Anyone??
Ќе ти пратам линк од торентот за Kaspersky Anti-Virus 7.0.1. 325 во приватна порака.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Дајте некоја програма со која ќе можам да залепам превод на филм...Без да мора сам да ставам превод, за на DVD-то ми треба тоа...Иначе за на компјутерот имам...Фала :vozbud::pos::pos::pos:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Напишано од Crazy_Butterfly
Па на Мининова ги има најдобрите торенти за Касперски и јас од таму го слегнав и не ми прави никакви проблеми, слегни си Касперски од официјалниот сајт и пиши ми ке ги пратам код (не blacklisted)по ПП....:tapp::tapp:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Дајте некоја програма со која ќе можам да залепам превод на филм...Без да мора сам да ставам превод, за на DVD-то ми треба тоа...Иначе за на компјутерот имам...Фала :vozbud::pos::pos::pos:
Филмот и преводот стај ги во еден фолдер, и филмот и преводот крсти ги со исто име.

Пример:
The Matrix.avi
The Matrix.srt

И автоматски ке имаш превод

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Филмот и преводот стај ги во еден фолдер, и филмот и преводот крсти ги со исто име.

Пример:
The Matrix.avi
The Matrix.srt

И автоматски ке имаш превод
ОК ке пробам така....:pos2::pos2:

Coca-Cola1981

uzivaj vo nepovtorliviot vkus Always CocaCola
Член од
27 јануари 2007
Мислења
417
Поени од реакции
1
Луѓе сто години барам некое проги за мулти усер за скајп ама теско ми иде ај хелп.
фала однапред :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
Луѓе сто години барам некое проги за мулти усер за скајп ама теско ми иде ај хелп.
фала однапред :)
Не мора ништо доколку сакаш да користиш само 2 скајпа. Едниот стартувај го нормално, а за другиот ќе одиш во фолдерот каде ти е инсталиран, и на иконата десен клик ран ас ќе одбериш. На следниот прозорец само ОК и ќе можеш да користиш 2 скајпа.

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.631
Поени од реакции
7.451
Не мора ништо доколку сакаш да користиш само 2 скајпа. Едниот стартувај го нормално, а за другиот ќе одиш во фолдерот каде ти е инсталиран, и на иконата десен клик ран ас ќе одбериш. На следниот прозорец само ОК и ќе можеш да користиш 2 скајпа.
Vekje ako mu objasnuvas na covekot objani mu kako so treba. Samo Run As i Ok ???
Osnovno treba da imas barem 2 login akaunta na XPto...pravis shortkat na Skype.exe kaj sakas(Desktop..krsti go da receme Skype2), desen klik Properties na shorkatot i ides u Advanced...tamu selektiras "Run with different crendentials"...na dvoklik na Skype2 shortkatot sekogas ke ti se pojavuva edno prozorce i go selektiras dolnoto "The Following User:"...od listata se odbira Userot koj sto vo toj moment NE E logiran. Znaci ako si logiran na XPto kako User1 i imas otvoreno Skajp1, na Skype2 shorkatot ke go odberes User2 i ke ti otvori use eden skajp t.e. Skajp2.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Препорачете некој добар Personal Firewall оти компјутерот секој ден ми се полни со несакани работи:pos2:Фала!:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom