Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
освен ако не го најш инструменталот на нет нишо немојш, немат таква програма, колку шо знам неможит ни да имат

Може да се направи ова со Audacity, еве како...

'BlueSoleil 5.0.0 for 32bit Windows XP/Vista
се измачив по нетов да најдам неможам, најдов ама не се инсталира ми требаат драјверите за усб блутутот

Koj znae nekoja programa za aftomacko gasehje na kompjuterot i dali postoi takva ???

Што подразбираш под терминот афтомацко? Кога би требало да го гаси компјутерот?

Бидејќи за мене афтомацко гасење е и ако го гаси компјутерот после 5 секунди работа, и ако го гаси афтомацки според час/минута...

AMP WinOFF.. бесплатен програм кој меѓу главните функции има и таква за гасење на компјутерот во (или за) одредено време.

AMP WinOFF.. бесплатен програм кој меѓу главните функции има и таква за гасење на компјутерот во (или за) одредено време.
Лее фала ногу за програмчево малце е старо модно ама нема веза, конечно можам сеа да си спијам со исклучен PC :smir::smir::cug::cug:

Ерм Scheduled Tasks во Control Panel......Schedule a shutdown in толку и толку саат........

ми треба програм за внатрешно уредување на станбен и деловен простор,(дизајн).да не е многу искомплициран,ако има некој нека пише..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom