Барам информации за лечење од рак на бели дробови

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Со секоја прочитана статија на интернет и со секој прочитан коментар се повеќе се плашам за хемотерапијата. Надеж единствено ми влева DCA Dichloroacetate ( но незнам како да го набавам, најдов на една страница на интернет го продаваат и може да ми го пратат, но не сум сигурен можеби се преваранти), исто верувам колку толку во италијанскиот научник кој лечи со сода бикарбона но не познавам никој кој се лечел таму (најдов форум каде некои луѓе се жалат дека му се забрзал ракот со неговиот третман и дека докторот не бил сериозен односно не кревал на телефон кога ќе требало да се направат наредните третмани и слично) ако познавате некој кој се лечел со овие методи ве молам да ми дадете контакт.
Моментално му давам сода бикарбона со цеден сок од лимон, го сретнав ова каде содата бикарбона ја топат во вода и во неа додаваат меласа http://phkillscancer.com/cancer-success-stories-from-others-some-links. Ве молам секој кој имате инфо, за лек кој би помогнал и како да го набавам тој лек контактирајте ме.

Контактирав со болницата која се занимава со лечење на рак во Канада (торонто), со помош на ДЦА Дихлороацетат. Ми го испратија протоколот кои се условите, начинот и цената на лечење. Кој е заинтересиран еве.

Attachments

За лечење на рак со сода бикарбона. Неколку дена му даваме на татко ми сода бикарбона според тоа што го прочитав на интернет. Но му даваме обична сода бикарбона која се продава на продавница. Таму пишува сода бикарбона која е без примеси на алуминиум и тн. Дали оваа сода бикарбона која се продава во продавница е со примеси или не? Ако е со примеси дали знае некој каде може да најдам сода бикарбона која е прочистена, која нема никакви примеси. Најдов на Амазон, но додека да ми ја донесат од таму ќе поминат многу денови. http://www.amazon.co.uk/Baking-Bica...12M0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1339070616&sr=8-1

Јас како што знам односно незнам колку ефект има орално ако му ја давате како што знам треба да се врбизгува во најблиските крвни садови до местото зафатено со болеста. Колку што се сеќавам така читав сепак провери си на интернет

Јас како што знам односно незнам колку ефект има орално ако му ја давате како што знам треба да се врбизгува во најблиските крвни садови до местото зафатено со болеста. Колку што се сеќавам така читав сепак провери си на интернет
Ако му вбризгаат сода бикарбона венски ќе го утепаат човекот. Она што го спомна членот се прави со разредување на сода бикарбоната со вода и тој раствор потоа се пие. Мислам дека може да се прави со најобична сода бикарбона од гранапче. За ефикасноста не сакам да коментирам, секој со своето, само внимавајте да не му направите проблем на човекот и со црниот дроб.

Dr Tulio Simoncini е доктор кој лечи рак со сода бикарбона. Тој мислам дека ја внесува венски, но само тој си знае како и што. Исто имам слушано дека некако внесувал на заболеното место дирекно сода бикарбона (исто незнам како). Во македонија видов друг форум коментар од жена која тврди дека се излечила кај него од рак на дојката. Не е веќе активен член на тој форум и неможам да стапам во контакт со неа. Инаку по тоа што го читам на интернет сретнав различни мислења. Има луѓе кои го благословуваат и го слават човекот како бог велат дека му го спасил животот и ги излечил а биле во 4та фаза, а има и луѓе кои биле во 1ва фаза кои не успеал да ги излечи. Еве ја неговата страна но мислењата ги читав на блог кој беше направен за оваа тематика.
http://www.curenaturalicancro.com/
a еве го блогот со коментари против неговото лечење http://anaximperator.wordpress.com/2009/04/13/aysha-and-tullio-simoncini/.
Патем денес од Биокулт кое се наоѓа на 2кат во ГТЦ зедов масло од канабис (Hemp Oil). Сакам да почнам да му го давам на татко ми и тоа па да видам дали ќе има некаков ефект се додека не се одлучиме за понатамошното лекување, дали ќе одиме со ДЦА или на друг начин.
Таму ми препорачаа да му го давам 2 пати на ден по една супена лажица дали некој сте запознаени подетално, дали му има помогнато на некој кој го познавате и како го има земано.

LUGE RAZBUDETE!!!
Ne dozvoluvajte da ste del od hipnoziranoto stado na koe mu go perat mozokot sekojdnevno. Razmiluvajte out of box (nadvor od ramkite na kutijata) za sekoja informacija koja ke je slušnite i vidite.
DA! LEK ZA RAKOT POSTOI! MASLO OD KANABIS. I toa ne e edinstveniot lek, gi ima poke.Lično se imam zapoznaeno so luge šo se izlečeni blagodarenie na ova maslo. I jas bev del od hipnoziranata tolpa (sega se sramam od mojata togašna neinformiranost i neznaenje, a najpoke od slepoto veruvanje) dodeka eden den ne me osvesti dijagnozata so koja ne mi beše lesno da se soočam. Posvetiv 2 nedeli na istražuvanje, kontakti i zbiranje informacii. Edni od mnogubrojnite linkovi što gi imam :http://www.taratur.com/node/38452
http://phoenixtears.ca/
Ova za početok da vidite za šo se raboti. čovekot lično ne go poznavam. Ne mu pravam reklama bidejki nemam nekakva korist od nego ili od ova šo spodeluvam informacii so vas. Ako uspeam barem na eden čovek da mu pomognam da se spasi sum napravila mnogu.
Farmacijata e biznis, zdrastvoto e biznis...SE E BIZNIS. Našite životi vo tie mašini za pari se NEVREDNI. Na kogo mu e vo interes da sme bolni? Koj ima korist od toa?Prašajte se.
Prebarajte malku po internet zošto e zabranet konopot, od koga e zabranet i koj go zabrani. Imate angliski, američki, balkanski , germanski forumi..ima isto i mnogu literatura na taa tema. Malku trud i vreme i mnogu raboti ke vi bidat pojasni.
Vi posakuvam sekoe dobro

За секој кој се соочил со оваа или слична болест, неколку бабини лекови кои проверено помагаат, навидума изгледаат смешни и можеби нема да ги прифатите, сепак за животот се работи. Во конкретниов случај ке кажам за карцином на дојка од искуство на мој близок, но не е исклучено дејството и на друг вид на карциноми. Значи дел од изметот на болниот се нанесува на градата во вид на облози каде што се наоѓа грутката , се остава да се исуши и потоа нормално се измива, се тушира ( после оваа постапка грутката едноставно исчезна); цел полжав здробен исто така се нанесува, треба да отстои цела вечер, наредниот ден се измива; јајца од врапче, обичните што се врапчиња, три вечери по ред се нанесуваат, стојат по цела вечер наредниот ден се измиваат; пиење на крв од желка исто и нанесување на местото, постапката не ја знам. Сепак покрај овие неколку работи не треба да се избегнува и медицината и лекарствата и препораките од лекар !!!

Ај ве молам да се распрашате ако некој може да ми помогне да ја нарачам оваа вакцина и колку пари би чинела. Пишува дека е стигната и во Србија но не можам да најдам начин како да ја порачам.
-Оној момент кога ќе стигнат првите вакцини во Србија, ќе може да ги примат и македонски пациенти. Ние сме заинтересирани да воспоставиме деловна соработка и на македонскиот пазар со некоја здравствена установа што би почнала да ја применува вакцината за пациенти во Македонија - изјави Вујовиќ.

али не пишува на кој начин и преку која фирма може да се нарача http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=3301218796&id=9&setIzdanie=22545
За неколку дена треба да ми стигне Дихлороацетат и да почне да прима татко ми од него, ме интересира и ако ја најдам вакцината дали ако му ги давам одеднаш двете може да му настанат контраиндикации.

Dr Tulio Simoncini е доктор кој лечи рак со сода бикарбона. Тој мислам дека ја внесува венски, но само тој си знае како и што. Исто имам слушано дека некако внесувал на заболеното место дирекно сода бикарбона (исто незнам како). Во македонија видов друг форум коментар од жена која тврди дека се излечила кај него од рак на дојката. Не е веќе активен член на тој форум и неможам да стапам во контакт со неа. Инаку по тоа што го читам на интернет сретнав различни мислења. Има луѓе кои го благословуваат и го слават човекот како бог велат дека му го спасил животот и ги излечил а биле во 4та фаза, а има и луѓе кои биле во 1ва фаза кои не успеал да ги излечи. Еве ја неговата страна но мислењата ги читав на блог кој беше направен за оваа тематика.
http://www.curenaturalicancro.com/
a еве го блогот со коментари против неговото лечење http://anaximperator.wordpress.com/2009/04/13/aysha-and-tullio-simoncini/.
Патем денес од Биокулт кое се наоѓа на 2кат во ГТЦ зедов масло од канабис (Hemp Oil). Сакам да почнам да му го давам на татко ми и тоа па да видам дали ќе има некаков ефект се додека не се одлучиме за понатамошното лекување, дали ќе одиме со ДЦА или на друг начин.
Таму ми препорачаа да му го давам 2 пати на ден по една супена лажица дали некој сте запознаени подетално, дали му има помогнато на некој кој го познавате и како го има земано.

Hemp oil (маслото од коноп) кое се продава во Биокулт и продавниците за здрава храна се прави од семките од коноп (кои исто така се продаваат). Иако имаат здравствени придобивки, семките и маслото што легално се продаваат немаат никаква врска со лекот на Рик Симпсон. И самиот тој нагласува во видеото дека Hempseed oil треба да е вистинскиот назив за да нема забуни. Неговиот лек се прави од некој друг дел од конопот, а не од семките.

Значи: коноповото масло (од семките) е здраво, ама не е лекот што го пропагира Симпсон - неговиот лек се прави од марихуана и алкохол.

Јас сум при крај со живците - додека трае хемотерапијата на мајка ми, освен борбата со нашето здравство и докторите што не ти обрнуваат ни 2 секунди пред секоја хемотерапија, испитувања што ги чекаш со месеци ДА СЕ ЗАКАЖАТ, истражувам алтернативен лек за ракот на дојка -досега пие само аронија, зема 10 семки од кајсија на ден, јадеме само здрава (претежно сурова храна) и следен чекор ми е масловото на рик симпсон - а како, поима немам.

Знае ли некој како се прави Будвиг терапијата, со ленено масло и КОЈ вид сирење?

Поздрав од очајот

Деновиве читам за натриум дихлороацетатот (DCA), студии за ефикасноста во третманот на канцерот и се чудам дали сме навистина толку блиску до откривањето на лекот, оти дихлороацетатот ветува многу.

Па дојдов до информација дека кај ракот на дојката доведува до самоуништување на канцерската клетка и има анти пролиферативен ефект.

Дихлороацетатот би делувал на тој начин што ја успорува киназата ензимот што учествува во гликолизата, а преку тој процес му овозможува на канцерското ткиво да расне и да се зголемува.

Hemp oil (маслото од коноп) кое се продава во Биокулт и продавниците за здрава храна се прави од семките од коноп (кои исто така се продаваат). Иако имаат здравствени придобивки, семките и маслото што легално се продаваат немаат никаква врска со лекот на Рик Симпсон. И самиот тој нагласува во видеото дека Hempseed oil треба да е вистинскиот назив за да нема забуни. Неговиот лек се прави од некој друг дел од конопот, а не од семките.

Значи: коноповото масло (од семките) е здраво, ама не е лекот што го пропагира Симпсон - неговиот лек се прави од марихуана и алкохол.

Јас сум при крај со живците - додека трае хемотерапијата на мајка ми, освен борбата со нашето здравство и докторите што не ти обрнуваат ни 2 секунди пред секоја хемотерапија, испитувања што ги чекаш со месеци ДА СЕ ЗАКАЖАТ, истражувам алтернативен лек за ракот на дојка -досега пие само аронија, зема 10 семки од кајсија на ден, јадеме само здрава (претежно сурова храна) и следен чекор ми е масловото на рик симпсон - а како, поима немам.

Знае ли некој како се прави Будвиг терапијата, со ленено масло и КОЈ вид сирење?

Поздрав од очајот
Еве ти инфо за Будвиг терапијата, ние ја практикуваме али да не те разочарувам пред време не покажува некои големи резултати барем кај татко ми, ја користи веќе 40тина дена. http://www.budwigcenter.com/anti-cancer-diet.php
Мајка ми секој ден му приготвува вакво младо сирење со ленено семе и ленено масло. Понекогаш кога ќе најдеме козјо млеко му го правиме со козјо, инаку со кравјо сирење но со понизок степен на млечни масти.
Од вчера почнав да му дава Дихлороацетат, па ќе видиме како ќе даде резултати понатаму.

Na tatko mi mu go dijagnosticiraa istiot tip na karcinom i borbata bese povekje od teska prvo za nego, a i za celoto semejstvo. Da ne navleguvam vo detali i odzemam vreme za citanje,
da vi kazam deka probavme se vozmozno od alternativa do medicina i nazad. Psihicki bese mnogu silen i mnogu dobro gi podnese site ciklusi na hemoterapija, so ogled na godinite( imase 64) i stadiumot na bolesta eden od najvrvnite doktorski iminja vo mk ni rece da ne go macime covekot i da ostavime da si pocine mirno bidejki za mesec dena bi trebalo da nastapi smrt, no tatko mi so silna volja izdrza i ziveese cela edna godina. Pozslednite dva meseci vekje ne bea voopsto zivot, nesaka nikoj da procita sto se se sluci zatoa i nema da napisam, no samo edno ke ti kazam, pravete gi site pretragi i snimanja i postojano i postojano bidejki tatko mi rakot na plukja go izleci, no mu se prefrli na drugite organi/site od koski, do grlo, do mozok,,, od pricina sto nikoj ne ni posoci da napravime kompjuter na glava.
Nebitno, si zamina tatko mi , no sakam samo so tebe da spodelam eden lek koj mislam deka vo lecenejto na karcinomot ima vazno mesto . Go koristese i tatko mi. Probajte, videte, ne gubete nadez. Osven ovoj vitamin B17, sekoj drug B go hrani karcinomot, Procitajte i ke vidite za sto stanyva zbor.
http://www.scribd.com/doc/57715570/...9B%D0%95%D0%9A-%D0%97%D0%90-%D0%A0%D0%90%D0%9

Na tatko mi mu go dijagnosticiraa istiot tip na karcinom i borbata bese povekje od teska prvo za nego, a i za celoto semejstvo. Da ne navleguvam vo detali i odzemam vreme za citanje,
da vi kazam deka probavme se vozmozno od alternativa do medicina i nazad. Psihicki bese mnogu silen i mnogu dobro gi podnese site ciklusi na hemoterapija, so ogled na godinite( imase 64) i stadiumot na bolesta eden od najvrvnite doktorski iminja vo mk ni rece da ne go macime covekot i da ostavime da si pocine mirno bidejki za mesec dena bi trebalo da nastapi smrt, no tatko mi so silna volja izdrza i ziveese cela edna godina. Pozslednite dva meseci vekje ne bea voopsto zivot, nesaka nikoj da procita sto se se sluci zatoa i nema da napisam, no samo edno ke ti kazam, pravete gi site pretragi i snimanja i postojano i postojano bidejki tatko mi rakot na plukja go izleci, no mu se prefrli na drugite organi/site od koski, do grlo, do mozok,,, od pricina sto nikoj ne ni posoci da napravime kompjuter na glava.
Nebitno, si zamina tatko mi , no sakam samo so tebe da spodelam eden lek koj mislam deka vo lecenejto na karcinomot ima vazno mesto . Go koristese i tatko mi. Probajte, videte, ne gubete nadez. Osven ovoj vitamin B17, sekoj drug B go hrani karcinomot, Procitajte i ke vidite za sto stanyva zbor.
http://www.scribd.com/doc/57715570/...9B%D0%95%D0%9A-%D0%97%D0%90-%D0%A0%D0%90%D0%9
Жал ми е за твојата загуба, моментално се соочуваме со оваа болест и знам како е. Ме интересира дали имавте пробано со DCA Dichloroacetate, му го давам моментално ова или со вакцината од куба CIMAVAX egf. Доколку ја имавте пробано вакцината како може да се набави.
Му имав давано б17 извесен период, но сега да не настанат некои проблеми му го прекинав додека му давам ДЦА. Ако може да ми кажеш само со што имавте пробано и како сте го излечиле ракот на плуќата, бидејќи кај татко ми на последните снимки немаше проблеми со метастази на други органи освен на двете белодробни крила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom