Балкански X Factor

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Чист шаблон брат. :)

Не знам дали сте гледале Операција Триумф, онаму Белов кај што учестуваше, реалното шоу. Ако сте глеале ја паметите Ана Бебиќ. Она на првите настапи беше буквално ко Тамара тука. Онака, повлечена, срамежлива, ненападна. Или таквите ги викаме/викаат: Слатка. :D

После почнаа да и неа да и го предичат сексапилот пред останатото. Па и даваа „жешки“ песни, ја разголуваа итн. Еве и тука истото го прават со Тамара. :noze:

Па многу нормално, сите подобро би ја гледале голотијата на Ријана отколку ролката на Адел нели...

Член од
17 јули 2008
Мислења
436
Поени од реакции
273
Младен заслужено испадна, монотон глас.
Александра,Илма,Тамара со промашени песни.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Па многу нормално, сите подобро би ја гледале голотијата на Ријана отколку ролката на Адел нели...

Е сеа не можеш да ја споредиш Адел со Ана Бебиќ или со оваа Тамара. :D Јас би ги гледал и овие две онака ко што првично се појавија. А дека sex sales, јасно ни е на сите, светскиот тренд е изглед > глас веќе долго време. Дури и Ријана која ја спомена, на почетоците изјави дека „нема да се разголува непристојно“... and yeah right. :icon_lol: Сепак, горе-доле ист е муабетот, да, разголи се па пеј. :noze:

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Кога ја гледам Тамара ми изгледа како да свршува на сцена, или може да се онесвести во наредните 30 секунди.

(i know the feeling of singing....-_- )

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Кога ја гледам Тамара ми изгледа како да свршува на сцена, или може да се онесвести во наредните 30 секунди.

(i know the feeling of singing....-_- )
Мене ми личи на многу лошо/подмолно створење, али јас ја отпишав уште од старт кога ја укака песната на Адел.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Мене ми личи на многу лошо/подмолно створење, али јас ја отпишав уште од старт кога ја укака песната на Адел.

Јеее, има уште некој кој ја хејта Тамара?
Имам осечај дека ќе ја форсираат до крај.

Член од
23 октомври 2010
Мислења
243
Поени од реакции
86
Дечки, знае некој која е песната што ја пееше Харис?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ма какво местење. Србија и Босна имаат појше население од нас. На крај кога ќе останат по еден од секоја земја, нормално дека нашиот ќе отпадне, Србија ќе гласа за Србинот итн. Не е тоа до местење.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk
Не гледам која е поентата да гласаш за некој само затоа што е од твојата земја,а притоа има кандидат кој што е за класа подобар од него.Да не се разбереме погрешно...држи вода ова твоево и на крај најверојатно така и ќе биде ама ова е музичко шоу и би требало да се цени гласот и се останато што го имаат на сцена кандидатите.На крајот на краиштата победникот добива само моментална слава и неколку награди,а за градење кариера во иднина потребно е да се поклопат многу други работи.Многу победници на вакви шоуа добиле само моментална слава од месец-два и ги снемало целосно од музичката мапа,а некој што завршил на 5-6то место успеал да направи подобра кариера од победникот. :)

Член од
9 октомври 2012
Мислења
763
Поени од реакции
1.018
Знае ли некој колку неофицијално кандидати за x- factor се имаа пријавено?

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
:pos:
Види го бе што збори
Не се смеј. Тамара кога ќе ја видам како збори ми е иста како Маријана од Велики Брат............ едноставно кога ќе ја видам се изместувам ;)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.567
Мислам дека Даниел ги демантира сите што не веруваа во него. Со тоа што Жељко му е ментор и тоа се виде во колкава предност е во однос на другите ментори, знае да му одбере песна, знае да ја крене/спушти на гласот на артистот. Вчера сите матрици под менторство на Жељко беа ускладени на гласот и на Даниел и на Младен и на ќеркава на Луис. Другиве ментори направија доста грешки во матрицата. Даниел веќе си создаде фан база, продолжува да ја импресионира и да ја зголемува така да за него според мене веќе е започната музичката кариера и дури ако не победи ќе биде далеку повеќе популарен од било кој од овие финалисти, а Жељко сигурно ќе го командува во понатамошната кариера и се надевам дека ќе имаме добар пејач кој ќе може барем да ја има половина од славата на Тоше на екс-ју просторите. Да не бидам погрешно сватен, не го ставам во конотација за споредба со Тоше.

Kajgana Shop

На врв Bottom