F
Feli
Гостин
Дечки, јас не сфатив како ќе оди процедурата за да вратат еден од тие испаднатите? И кога? Јас очекував вечерва тоа да се одлучи. Не бива да го чуваат до крај и пред финале да го вметнат.
Хм, можеби бидејќи пее прва, па многу луѓе ја "заборавиле" кога гласале, освен секако ако веднаш не го покажат recap-oт.Што има врска ова?
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk
Florence + The Machine имаат многу подобри песни од оваа, искрено мене песната ми е досадна. До песната беше.
Али рака на срце на “двобојот“ подобар беше Младен, Александра многу се дереше.
Ова ми беше најјакиот пост денеска што сум го прочитала!!!Ќе заминат они веќе во следниве емисии, не може сите одеднаш
Нц. Луѓето кои гласаат си имаат фаворити уште од аудициите.Хм, можеби бидејќи пее прва, па многу луѓе ја "заборавиле" кога гласале, освен секако ако веднаш не го покажат recap-oт.
И јас го барам името на песната... ако знае некој нека кажеКако се вика таа шпанската песна?
Рекоа следна епизода. Ако има линк за гласање кажувајте, ќе гласам за дуото.Дечки, јас не сфатив како ќе оди процедурата за да вратат еден од тие испаднатите? И кога? Јас очекував вечерва тоа да се одлучи. Не бива да го чуваат до крај и пред финале да го вметнат.
Друга е таа, на настапот ја пееше Un Amor.
Ма какво местење. Србија и Босна имаат појше население од нас. На крај кога ќе останат по еден од секоја земја, нормално дека нашиот ќе отпадне, Србија ќе гласа за Србинот итн. Не е тоа до местење.Нашиов е за класа подобар од останатите.Ако продолжи вака финале не му бега,а таму најверојатно ќе наместат некој друг да победи.Дај боже да грешам ама некако се ми оди на тоа дека ќе испадне како со Белов што беше.
Според мене грешка им е што ги пуштија децата во оваа фаза.За гласот нема простор за дискусија,но мислам дека е премногу рано за нив да се најдат во овој дел од натпреварувањето.
Емина.![]()