Балкански навивачки групи

• Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување

Која според вас е најдобрата навивачка група на балканот

• На Партизан - Гробари

Гласови: 56 39,4%
  • На Звезда - Делије

Гласови: 21 14,8%
  • На Панатинаикос - Гејт 13

Гласови: 15 10,6%
  • На Олимпијакос - Гејт 7

Гласови: 3 2,1%
  • На Ираклис - Гејт 10

Гласови: 0 0,0%
  • На Задар - Торнадо

Гласови: 3 2,1%
  • На МЗТ - Фемили Аеродром

Гласови: 28 19,7%
  • На Пелистер-Чкембари

Гласови: 16 11,3%

• Вкупно гласачи
    142
  • Гласањето е завршено на .

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Radical Boy напиша:
Никој не рече за Звезда ако навиваш дека си Србоман, јас пишував за генералното мислење на македончето дека Србите се нешто најдобро на светот. Секој си има право да навива за кој сака, знаеш јас навивам за Хавфанрфјордур (значи јас сум Хафнарфјордуроман :) ), ама се додека на прво место му е тим од својата земја, може да се нарече навивач. Кога ке слушнам, јас за Милан, Интер, Манчестер, Челзи?!? Реал, Барса глава давам а најблиску што бил до нив е преку малиот телевизор во горниот агол на некоја кладилница, збеснувам. Никогаш не сум можел да ги сфатам луѓето што не осетиле како е да се биде навивач во живо, на своја кожа, не ја осетиле уефоријата да се палат на Бекам и такви работи.

Секој си има право да си навива за кој сака, ама има голема разлика во начинот на навивање, енглезите што би рекле има Supprter (човек што го следи клубот каде и да е) и Fan (човек што има симпатии кон екој тим, а не го следи, не го подржува во живо....) Значи има навивачи и фанови и тоа е многу различно
spored site ostanati postovi sto gi imate napisano ja si go svativ deka koj ima simpatii kon srbski tim e srboman sto iskreno mnogu me navredi zatoa ja se bunev!!!

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
aerodromka напиша:
spored site ostanati postovi sto gi imate napisano ja si go svativ deka koj ima simpatii kon srbski tim e srboman sto iskreno mnogu me navredi zatoa ja se bunev!!!
Не не прочитај убаво, оној што се пали на се што е српско, во случајот со навивачите, пошто 99.99% од светот знаат дека грчките се едни од најдобрите, ако не и најдобри, само Србите си мислат дека се подобри од грчките, тоа беше муабетот

Radical Boy напиша:
Хафанрфјордур
aerodromka напиша:
ej od kaj go najde timov ziti se
:pos2: :pos2: :pos2:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
DoolroX напиша:
абе тоа го разјаснивме :) слободно може секој да си навива за звезда, партизан, три чешми ама да не се пали на нив и на репрезентацијата на србија повеќе отколку на македонија :) овде кај нас има многу што не идат да ја гледаат македонија, а за србија срце би дале (зборам за луѓе кои не се срби по националност) и плаќаат за да ја гледаат во белград. па кога играа македонија и србија како што кажа радикал, пола македонци за србите навиваа заради тоа што таму играл милошевиќ, мијатовиќ... а ние сме немале ниеден познат играч! со ваков ‘‘македонец‘‘ нормално неможе да се очекува државава напред да ни оди :) како што кажав да отиде човек во куманово и се ќе му биде јасно :) еве една изрека од комитите: ЗА СЕКОГО МОЖЕ ДА СЕ НАВИВА АМА ВАРДАР И МАКЕДОНИЈА ТРЕБА ДА СЕ САКААТ! (во случајов вардар не е потребен :) ) србија да освои титула, кај нас луѓето повеќе се палат него во србија,а дали србите ги ‘‘боли‘‘ за тоа дали кометал освоил лига на шампиони, македонија изиграла нерешено со англија... нормално дека не
vidi segogas prvo naseto (osven vo slucaj rabotnicki koga igraat) ja navivam za srpska REPREZENTACIJA BASKET posto nasive nikade gi nema prvo i vtoro navivam za svetski sampioni znaci kako sto se brazil vo fudbal, srbija se vo basket tuka nema lazenje!!!! e sega za vradar ja BEV za vardar dodeka loyal fans ne se vratija na zapad posto si se pobija sami sebe si i mene toa ne mi se sviga i zaradi jas godinava na niedna utakmica na vardar nemam otideno

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.048
Поени од реакции
51.376
aerodromka напиша:
Не е така мене не ми сметаат Македонци што навиваат за Звезда/Партизан ми сметаат одродени буљаши застанати во Југославија што се палат на мртва република на ''братство едниство'' што пукаат петарди на Србија и Хрватска а за нашите репрезентации само серат.Клубови се друга приказна за клубови играат странци за репрезентации играат домашни играчи што значи секоја петарда пукната од Македонец за други репрезентации значи се поголемо одродување од своето.

П

Паспарту

Гостин
редно е веќе да се вратиме на темата па еве ги знаменцата на ефес пилсен :pred:

арис - хемофарм

варвари - будуќност (на клипот е напишано дека атмосферата е лудило, но според мене за 6 000 публика тоа не е рамно ни на наши 2000)

цска софија - red angels (крш навивачи)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Ке ставам анкета на темава...за да гласаме која според вас е најдобрата навивачка група на балканот:)

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298

DELIJE-SEVER NAJDOBRA ORGANIZIRANOS KOREOGRAFII,PIROTEHNIKI pada kisa ja se klizam serem ti se na partizan kad si bio dete malo komsija te silovao jasno je ko dan VOLIS PARTIZAN

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Стварно не ги гледате реално работите каде мозе Ф.А да се рамни со Гробари или на Панатинаикос како се викат дај не бидете такви гледајте ги малце реално работиве во македонскато навивање можеби се најдобри но за да ги споредувате со гробари или циганите ...Јас гласав за панатинаикос се мислев мегу гробари и нив ама сепак гробарите се во помал број а и да губат и да водат не престануват додека кај панатинаикос не е така кога губат молчат и чекат на пресврт...

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Најдобра нав. група на балкан е делије север според мене.

Имаат одличен маркетинг,организираност во секој поглед,прекрасни кореографии,многу пиротехника,стандарден коп,одлични транспаренти,знамиња.....а сето ова придонесува за прекрасен изглед на нивната трибина.
Друга работа.Ја пратат Звезда на сите гостувања кој ги организираат на свој трошок(тука спаѓаат картата за утакмица која секој член ја плаќа и превозот).

Исто така и грциве сакале ние или не си знаеме дека имаат мн.добра нав.сцена.:toe:

Сега да бидеме искрени иако сум член на Ф.А. мора да признаеме дека тука и неможе баш да се вброиме затоа што ова се големи нав.групи.А за во Македонија се знае дека немаме конкуренција.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11

DELIJE-SEVER NAJDOBRA ORGANIZIRANOS KOREOGRAFII,PIROTEHNIKI pada kisa ja se klizam serem ti se na partizan kad si bio dete malo komsija te silovao jasno je ko dan VOLIS PARTIZAN
Глеам си ставил слика од фудбалски меч:tapp:...дај вразуми се малце ова е кошарка не фудбал...и не пишувај песни кој навредуваат...!:smir:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298

EVE KOSARKA dok srce kuca u nama ti Zvezdo ni si sama krv tece moja crveno-belih boja

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ке ставам анкета на темава...за да гласаме која според вас е најдобрата навивачка група на балканот:)
dobro od tvoja strana za anketeva sekoja cest sekoj da si go izrazi svoeto mislenje no koga veke postavuvas tema postavi ja pravilno navivackata grupa na CRVENA ZVEZDA DELIJE-SEVER

N

n/a

Гостин
A sto sakate da kazete...demek onie sto idat na fudbal ne idat na basket?
Ima samo edna crvena Zvezda...
konglomerat od preku 30 sportski ekipi koi se natprevaruvaat vo razlicni sportovi..
ali nosat edno ime!A toa e Crvena Zvezda,i navijacite se edni i isti:
Delije!

Kajgana Shop

На врв Bottom