Балкански навивачки групи

• Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување

Која според вас е најдобрата навивачка група на балканот

• На Партизан - Гробари

Гласови: 56 39,4%
  • На Звезда - Делије

Гласови: 21 14,8%
  • На Панатинаикос - Гејт 13

Гласови: 15 10,6%
  • На Олимпијакос - Гејт 7

Гласови: 3 2,1%
  • На Ираклис - Гејт 10

Гласови: 0 0,0%
  • На Задар - Торнадо

Гласови: 3 2,1%
  • На МЗТ - Фемили Аеродром

Гласови: 28 19,7%
  • На Пелистер-Чкембари

Гласови: 16 11,3%

• Вкупно гласачи
    142
  • Гласањето е завршено на .
П

Паспарту

Гостин
itar pejo напиша:
Најаките две групи на Балканот се неразделни последниве неколку години Gate 13 + Delije(real recongnize real) најдобри атмосфери на секоја утакмица невидени бројки на луѓе кореографии на ниво сигурно едни од појаки во Европа

неразделни се зашто цел живот србите им го ‘‘лижат‘‘ на цигано-атињаниве :)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
DoolroX напиша:
itar pejo напиша:
Најаките две групи на Балканот се неразделни последниве неколку години Gate 13 + Delije(real recongnize real) најдобри атмосфери на секоја утакмица невидени бројки на луѓе кореографии на ниво сигурно едни од појаки во Европа

неразделни се зашто цел живот србите им го ‘‘лижат‘‘ на цигано-атињаниве :)
Дефинитивно е така...истото е и со Партизан!...тие со Паок истата приказна

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Billa Bong напиша:
Ок е тоа што мислите дека Грците се најдобра публика ама според мене не се како Гробарите и Циганите...дефинитивно најдобри секој натпревар се таму...
На Панатинаикос публиката колку што знам не навива вака бучно и без престан...баш имам забележано дека кога Панатинаикос губи се стишува ги нема како да нема навивачи...додека кај Партизан и Звезда не е така се навива до крај..и да се губи со 20 поени разлика тие не запираат навиваат....не се откажуваат...тука се гледа големината на навивачката група...може досадно е се исто па исто ама така е да биде искрени Грците не се ништо за Циганите и Гробарите....
Што ако навивачите на Панатинаикос се собираат 18000 10000 кога навиваат како 4-5000..замислете да се соберат 18000 гробари во Арена...јас мислам дека нема да има можност за игра....но да не гледаме така да гледаме во реалноста а тоа дека подобра навивачка група од Гробарите и Циганите нема!....
Не викам дека Панатинаикос нема добра публика и тие прават пекол:)..само мислам дека не е тоа тоа...плус клипчињава погоре се снимани од страната на навивачите....така да уште појако се слуша...
Оди види ги Гробари и како и да се викаат на Ѕвезда, Делије ли, кога играат со Чукарички која ѕифра се. Колку ние што одиме на Мзт се. Панатинаикос имаат константна бројка на навивачи, значи зборувам на навивачи а не на гледачи (кој идел на утакмици знае која е разликата) и доминацијата во првенствата што победуваат и по 80 разлика не ги одвраќа.

Највеке што ме нервира кај македончето е што си го дрка на нашите северни соседи како да се којзнае што, а кога ке видиш и тие се само малку подобри од нас. Како само можете, ееееееееееј, како само можете да кажете дека Ѕвезда или Партизан има подобри навивачи од Панатинаикос и Олимпиакос, мене не ми е јасно никако. Алоооооо Грците имаат реноме на едни од најдобрите навивачи во светот, а за србите тоа никој не го вика, освен они самите и „вие„ македонците.

Незнам дали си гледал Олипиакос кога играше во малата сала во Пиреа што собира 3.000, што е како кибрит, кога се собирале по 6.000 да нема кај да се мрдне, оди види што се случува на Солун-Атина дербиата, мислам дека кој е објективен и не просрпски настроен, плус упатен во работите, никогаш не би кажал дека србите се подобри од грците во навивање, тоа е неспоредливо.

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Па добро и пред се рангот на кошарка е пред Србија со оглет на тоа има повеке заинтересираност во кошарката кај грците па имаат добри навивачи ама и србите не се за фрланје за разлика од нас се многу многу повеке што имаме едни (Фемели ) другите се ела ми да дојдам...

Член од
28 мај 2007
Мислења
13
Поени од реакции
0
Spored mene Grobari se ZAKON!!!Partizan ako gubi tie mozat da vlezat u teren i da gi zgmecat na drugite tie se Nezapirlivi!!!-A od Makedonija najdobri mislam deka se 4kembarii iako jas sum clen na Ajduci:zver:

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
офф топик :Haha не ме смеј како прво ајдуците се ништо а чкембарите исто имаш повеке клипови на МЗТ ФАНС па оди види што значи навивачка група за македонски услови т . .е Ф.А

он топик :А за гробарите тие се добра група ама не се мерат тезината на групата во тоа што тие мозат да флезат и да ги згмечат како што викаш ти тоа е нешто што не е дозволено во спорт и е неспортски навивачите имаат право да навиват како фанови со оглед на тоа дека и тие се 6- ти играч.

Попај

Буржоазија
Член од
10 јуни 2006
Мислења
699
Поени од реакции
9
iLe напиша:
офф топик :Haha не ме смеј како прво ајдуците се ништо а чкембарите исто имаш повеке клипови на МЗТ ФАНС па оди види што значи навивачка група за македонски услови т . .е Ф.А

он топик :А за гробарите тие се добра група ама не се мерат тезината на групата во тоа што тие мозат да флезат и да ги згмечат како што викаш ти тоа е нешто што не е дозволено во спорт и е неспортски навивачите имаат право да навиват како фанови со оглед на тоа дека и тие се 6- ти играч.

А Атина и Белград спрема Скопје и Струмица колкави се...ного нормално оти ќе имат по 7000 и 20000 навивачи.Струмица е само 40000,да не влечам ного,разликата мегу градовите и популација е многу поголема така да не може да има многу навивачи,а да на ПАО навивачите од балканските најного ме аресат.

Член од
28 мај 2007
Мислења
13
Поени од реакции
0
iLe напиша:

Jas ne pravam muabet za populacijaa!!Kolku se moznostite tolko.Vo Strumica sekogas e polna salata Park(4500)!Dojdi u Strumica na utakmica i ke vidis kakva e atmosferata OK..??

Попај

Буржоазија
Член од
10 јуни 2006
Мислења
699
Поени од реакции
9
LGX | >$n@Ke< напиша:
Jas ne pravam muabet za populacijaa!!Kolku se moznostite tolko.Vo Strumica sekogas e polna salata Park(4500)!Dojdi u Strumica na utakmica i ke vidis kakva e atmosferata OK..??
брат ак мислаш на мене да дојдам во СР,дојдан сум,во Струмица живеам :)

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
За мене мисле на мене му е цитирано ама и јас сум од струмица иво струмица зивеам па затоа ти на мене нема да ми зборуваш за кошарка за снаке оваа година почна да идаш и ке ми правиш муабет како прво каде беше минатата година немаше ајдуци те немаше и тебе како второ каде во парк 4500 кога салата собире 2500 да е имаше до 3000 најмногу а ти на мене ке ми казуваш за кошарка ... тоа кога ке одаш 5 сезони по ред на кошарка а не сега ке ми праваш муабет минатата и помината ве немаше никаде ... и поради тоа не ги ценам ајдуците како група.

П

Паспарту

Гостин
LGX | >$n@Ke< напиша:
Spored mene Grobari se ZAKON!!!Partizan ako gubi tie mozat da vlezat u teren i da gi zgmecat na drugite tie se Nezapirlivi!!!-A od Makedonija najdobri mislam deka se 4kembarii iako jas sum clen na Ajduci:zver:
па не значи дека ако навивачите можат да влезат на терен дека се најдобра група! тоа секоја група го може, па и кај нас тоа се има случено милион пати :) незнам само од кај го извади тоа дека чкембари се најдобра група во македонија :) па тие само оваа година одат на натпревари за разлика од некои кој тоа го прават 15 години! разлистај малце на темава кошарка и ќе видиш зашто ни од далеку не се најдобри! поздрав

MaCk0

The Worlds Greatest
Член од
19 октомври 2005
Мислења
117
Поени од реакции
1
CPB forever loyal !

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
sto zborite be DELIJE I navivacite NA OLIPIAKOS se braka spored niv na partizan so paok mislam i kaj i da odat i na bilo koe derbi ili nesto slicno zaedno se!!!!! a sto vika radikal deka si go drkame neli na sosedive!!!

prvo sum za ZVEZDA OD MALA kaj mene vo familija site se za zvezda i taka i osanalo
vtoro: sto sakate koga ziveeme vo drzava koja ziveela 50 gonini vo jugoslavija za koj sakate da bideme posto neli site ucime od postarite
!!
treto: se dodeka sekoj den na televizja zborat deka imeto ne go priznavaat i deka neznam tamu sto se ni pravat grcite, i cel zivot zivees so faktot da ti ebem grcite i red drugi raboti,kako sakate lugevo da navivaat za nekoj tim od grcija ili se ostanato mnogu normalno si navivaat koj za zvezda koj za partizan koj za bezanija itn itn!!! si gi custvuvaat srbite pobliski i toa

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Zvezdashi........ i zborot kazuva se:)

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
aerodromka напиша:
treto: se dodeka sekoj den na televizja zborat deka imeto ne go priznavaat i deka neznam tamu sto se ni pravat grcite, i cel zivot zivees so faktot da ti ebem grcite i red drugi raboti,kako sakate lugevo da navivaat za nekoj tim od grcija ili se ostanato mnogu normalno si navivaat koj za zvezda koj za partizan koj za bezanija itn itn!!! si gi custvuvaat srbite pobliski i toa
Јас не зборам за кого навивате, навивајте за кого сакате, ама немојте да бидете СРБИ викам, зашто гледам 99% нагоре викаат дека Гробари и Делије се најдобри. Не ги сакам ни Грците, ама сум објективен. А да те прашам, Грците не ни го признаваат името, автоматски повлекува омраза кон нив, така? А србите што не ни ја признаваат црквата и што сме Вардарска Бановина за нив, не треба да има омраза кон нив, или брача смо ми? Исто гомно се сите, тоа е политика а овде збориме за спорт и пробувам да зборам објективно зашто и објективно ги гледам работите, немам емоции ни од едната ни од другата страна.

Исклучете ги емоциите и споредете Хорто Магико со Гробари или кои сакате други и ке видите за што зборам.

А јас ги мразам и србите и грците исто, ама баш исто, може малце повеќе грците, али исто гомно од народ ми се.

Секој си има свое мислење, неможам да влијаам на тоа, не ни сакам, само сакам да се гледаат работите објективно.

Krtot напиша:
Zvezdashi........ i zborot kazuva se
А што тоа кажува зборот Ѕвездаши? Мене ама баш ништо не ми кажува, дај те молам подобјасни ми, да не бидам неук кога ке ме прашаат на темава

Kajgana Shop

На врв Bottom