П
Паспарту
Гостин
па каква врска имаат салите со навивачката група!?!?!? мислиш дека ако имаме ние сала со капацитет од 20 000 ќе бидеме на исто ниво со навивачите на панатинаикос или па ако имаме стадион од 50 000 ќе бидеме на исто ниво со навивачите на бока и ривер!? ако така мислиш ептен се лажеш! како прво ние никогаш нема ни 20% од таа сала да наполниме, а како второ и најважно се е до мозокот на луѓето не е до салите. ако сака некој да оди да навива ќе оди и во школска сала, а ако несака џабе ти е се тогаш. србите имаат само 2 навивачки групи, делије и гробари, за другите не сакам да зборам зашто далеку се и од навивачите на работнички кометал - романтичари, а ако знаеш кој се овие ‘‘навивачи‘‘ тогаш ќе сфатиш што сакам да кажам, а за разлика од србиве во грција имаш навивачки групи на олимпијакос, панатинаикос, аек,арис, паок... и сите овие се меѓу најдобрите во европа, а па за балканов да не збориме. ова е реалност не е зборење од памет, 100 пати кажав до сега и пак ќе повторам: ИАКО ГИ МРАЗАМ ГРЦИВЕ ОД ДНОТО НА ДУШАТА ЗА НАВИВАЊЕ НЕМААТ КОНКУРЕНЦИЈА! ако беа делије толку добри немаше да им го ‘‘лижат‘‘ на навивачите на олимпијакос - gate 7! единствени кои ги почитувам и ценам од српските навивачки групи се навивачите на фудбалскиот клуб војводина - ред фирм и на раднички ниш - мераклије, а зашто? затоа што се единствени кои никогаш не ја нарекле македонија јужна србија или вардарска бановина, а освен ова ако добро си запознат со фудбалот и со фк вардар сам ќе сфатиш зашто се единствените пријателски настроени навивачки групи кон македонија.convict напиша:DELIJE se najdobri.I FAMILY I CPB ne se losi no noi nemaat za so da navivaat.Nasata kosarka e tapa,nemame sali....Mozebi igranjeto na Rabotnicki vo Jadranska Liga ke smeni neso...Se nadevam:salut:
dobro be ne go drvi veke so tie grci.za mene srbite imaat najdobri navijacki grupi i kraj.Prekini da ni objasnuvas.![]()