Балкански навивачки групи

Која е најдобра балканска навивачка група ?

• Вкупно гласачи
    306
Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Бре-бре, ја мора марсовец да сум :)
Ти навијаш за Ѕвезда? Навијаш! Ѕвезда е љубител на грчките педерчиња? Љубител е! Ти си брат србин. И као таков носи си го тоа србин сум гордо и не брцкај прсти кај шо нема потреба. :wink:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ти навијаш за Ѕвезда? Навијаш! Ѕвезда е љубител на грчките педерчиња? Љубител е! Ти си брат србин. И као таков носи си го тоа србин сум гордо и не брцкај прсти кај шо нема потреба. :wink:
Не, него грците се љубители на Звезда:wink:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Да де, делии бегаат ко од огин коа ќе видат грчки педерчиња како трчаат накај нив... :pos:
На никого не му е забрането да навија за Звезда:wink:
Тоа што у навијачкиот свет такви работи се сега да кажам у експанзија не значи дека за 50 години на пример ситуацијата ќе биде иста. Сигурно е само дека Звезда ќе постои, а за тоа дали ДС и Г7 ќе бидат заедно позади неа, или само ДС може само да нагаѓаме.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.104
Дали фан на Рома е италијанец, дека и они добро стојат со грчките фанови, многу добро ... :tv:

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Фан и Навивач не е исто..фановите на Рома не стојат позади грчки знамиња..Додека Србоманите го прават токму тоа

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.104
Фан и Навивач не е исто..фановите на Рома не стојат позади грчки знамиња..Додека Србоманите го прават токму тоа
Вака, на теми за спорт мешање на политика не, не и не, тоа нема теорија да го дозволиме, него не сме во можност да ги пратиме сите теми подеднакво па затоа и има вакви препукувања тука.

Фан, навивач, исти курац, не постои правило кое вели, можеш да навиваш за Реал Мадрид, но не можеш да навиваш за тим од балканов, пример, фановите на Лацио се со наци гледишта, шо не генерализиравте тука маме му еам, фудбалот ( и било кој друг спорт ) е универзална работа, и како таква не познава граници, укапирајте го тоа ...

Дај олабавете со овие 20ти век муабети, немаме намера да ги толерираме .

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Морам да ти кажам дека не знаеш што збориш.
Гејт 13 се у братски односи со романистите и го праат истото она што измеѓу себе го праат ДС и Г7 или Гробари и Г4. Чисто за илустрација.
Пред некое време во Рим играа Рома и Пао, Еврокуп ми се чини.

Читај во описот на видеото, а и коментарите ако можеш да ги разбереш.
Така да дечки, работите не се секогаш онакви какви што мислите дека се или пак ги очекувате. Тоа е навијачки свет, во служба е на фудбалскиот али се повеќе се разликуваат.
Кој сака да разбере, ќе разбере. Кој не сака, не мора.

пс.

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Вака, на теми за спорт мешање на политика не, не и не, тоа нема теорија да го дозволиме, него не сме во можност да ги пратиме сите теми подеднакво па затоа и има вакви препукувања тука.

Фан, навивач, исти курац, не постои правило кое вели, можеш да навиваш за Реал Мадрид, но не можеш да навиваш за тим од балканов, пример, фановите на Лацио се со наци гледишта, шо не генерализиравте тука маме му еам, фудбалот ( и било кој друг спорт ) е универзална работа, и како таква не познава граници, укапирајте го тоа ...

Дај олабавете со овие 20ти век муабети, немаме намера да ги толерираме .
Друже ти изгледа не ја сваќаш разликата меѓу ФАН и Навивач!
Навивачот секој натпревар душата ја дава на стадион а фанот од дома со пуканки дрка на некој клуб..
Нема политика...
Ултрас Но политика
Делије/Гробари се сметаат за ултраси а вадат пароли Македонија е Грчка и Косово е Србија...

Морам да ти кажам дека не знаеш што збориш.
Гејт 13 се у братски односи со романистите и го праат истото она што измеѓу себе го праат ДС и Г7 или Гробари и Г4. Чисто за илустрација.
Пред некое време во Рим играа Рома и Пао, Еврокуп ми се чини.

Читај во описот на видеото, а и коментарите ако можеш да ги разбереш.
Така да дечки, работите не се секогаш онакви какви што мислите дека се или пак ги очекувате. Тоа е навијачки свет, во служба е на фудбалскиот али се повеќе се разликуваат.
Кој сака да разбере, ќе разбере. Кој не сака, не мора.

пс.
Романистите се навивачи а не фанови...значи никој не збори за оние ФАНОВИ што од дома дркаат на некој голем клуб, туку за Навивачите што одат позади пароли кои го оспоруваат постоењето на нивната држава:salut:

Толку од мене:pipi:

И дај сликнете се на следната утакмица на Звезда/ПАртизан со знаме Македонија е Грчка.. Да се знае дека МАкедонците ги подржуваат:pipi:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.104
Друже ти изгледа не ја сваќаш разликата меѓу ФАН и Навивач!
Навивачот секој натпревар душата ја дава на стадион а фанот од дома со пуканки дрка на некој клуб..
Нема политика...
Ултрас Но политика
Делије/Гробари се сметаат за ултраси а вадат пароли Македонија е Грчка и Косово е Србија...
Значи човек што е навивач на Рома а е од Македонија, оди во секоја прилика која ке му се пружи на нивни утакмици надвор од земјава, е италијанец, така ? Реков, не генерализирајте, дал фан или навивач сеедно, само не ме смејте со некои вакви муабети, тоа што Curva Nord на Лацио е со наци идеологии, мене, како нивни навивач, по автоматизам не ме прават наци копиле ( хипотетички гледаме на оваа ситуација ), капираш ли ?

Толку и од мене, немам намера да ти цртам, пак.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Романистите се навивачи а не фанови...значи никој не збори за оние ФАНОВИ што од дома дркаат на некој голем клуб, туку за Навивачите што одат позади пароли кои го оспоруваат постоењето на нивната држава:salut:

И дај сликнете се на следната утакмица на Звезда/ПАртизан со знаме Македонија е Грчка.. Да се знае дека МАкедонците ги подржуваат:pipi:
Исти кур. Ако некој живее у Скопје и не може да иде до Рим секој ден, а у првата прилика заработи 100 000 евра и реши да се пресели у Рим, он кога ќе се најде на трибината одеднаш ќе се претвори од фан у навијач?

Аутоматски ако некој од форумов сака да иде на утакмица на Рома-ПАО
(ете му се погодила баш таа утакмица) и застане на трибина која ги поздравува противниците затоа што се во братски односи, он ќе биде означен како предавник на својот народ,будала,дрон итн?

Излезете од црно-белото секојдневние, гледајте малце пошироко на стварите.

На Звезда никад немало парола со таква содржина како што ја викаш. А богами ни на утакмица на Партизан. Уживај си додека не се појави:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom