Балкански навивачки групи

Која е најдобра балканска навивачка група ?

• Вкупно гласачи
    306

Komita Skopje

Скопје Обединето за Вардар!!!
Член од
14 декември 2011
Мислења
107
Поени од реакции
27
Да ви ебам опинчарите да ви ебам!!!
Support your local footbal club!!!

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
гласав за торцида из сплита!
нитко као хајдук из сплита!

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
Како и да е,комити и чкембари се далеку од најдобри на балканов...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.878
Не беше на условна он ? како тогаш дошол во Македонија не ми е јасно ..
Се правеа дека неможат да го уапсат па пошто се ближат избори го фатија.
Ако не се лажам досега се водеше дека е во бегство. Инаку цело време е гледан низ Македонија во оовој период. Те во Скопје, те во Охрид.

М

Мартин`

Гостин
Се правеа дека неможат да го уапсат па пошто се ближат избори го фатија.
Ако не се лажам досега се водеше дека е во бегство. Инаку цело време е гледан низ Македонија во оовој период. Те во Скопје, те во Охрид.
Значи тоа било работата, не ме чуди и ако другиве што се бараат се тука во Македонија..

Член од
17 август 2011
Мислења
10.395
Поени од реакции
18.548
Значи тоа било работата, не ме чуди и ако другиве што се бараат се тука во Македонија..
повеќето се тука..Бар во охрид :) Мислам дека ни ни се кријат...Коа ги видов седеа неколку сепариња после нас на Немо(ова летово) беше и тој џони клемпави :) Сигорно знаат дека ништо нема да им напраат...Тие што се без врски го папаа више.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
повеќето се тука..Бар во охрид :) Мислам дека не се ни кријат...Коа ги видов седеа неколку сепариња после нас на Немо(ова летово) беше и тој џони клемпави :) Сигорно знаат дека ништо нема да им напраат...Тие што се без врски го папаа више.
Се е кажано.Имале досега грб.Не знам каква е врската со типот шо загина во Хавана, се зборуваше едно време и за него дека бил дел од таа екипа?!

И еден коментар за ова со Кими-ја
Neverovatno kako se blize izbori svi za kojima se tragalo mesecima I godinama padose kao the su amateri, strasno je sto politicarima isti scenario ponovljen milion puta uvek prodje, a posle izbora ma ko te pita krece trgovina!

Член од
17 август 2011
Мислења
10.395
Поени од реакции
18.548
Не верувам..Тоа беше прошла година,уште никој од нив не беше осуден у србија,така да не ни идеа навака.Ова лето почна да се демек ,,кријат,, тука.

Kajgana Shop

На врв Bottom