Бакнеж при прво запознавање или потоа?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
The`bItCh напиша:
:ne:
Машко тешко да ти се тргне ако ти му се пуштиш.
Хе! Баш поради ваквите размислувања на жените се имам тргано. Чисто онака, од куртоазија - нешто како априлилили. Нормално, после им возвраќам, али да видат и они малку како е, нели момци? : )

Глупаво ми е некако да се бакнувам според правила - од прва вечер или не... ако ми се допаѓа, ако видам дека и се допаѓам и јас - зошто да не.

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
ja valjda kao postar...bi se postavil ovaka...
sve mi e ok od prv sastanak..i lapkanje i drapkanje..i sex..ali da ima fluidich :)
a ako e za one night stand..ondak ne ti trebe fluid :)

ItWasntMe

Dark Side
Член од
16 октомври 2005
Мислења
89
Поени од реакции
0
The`bItCh напиша:
:ne:
Машко тешко да ти се тргне ако ти му се пуштиш.
Pa iskreno mislam i deka ne e tolku tesko, a i ne e taka kako sto vikas.
Zar nie maskite vi izgledame na kucenca pa koga ke mu frlis koska togas ke skoka..

Член од
24 февруари 2005
Мислења
242
Поени од реакции
50
Само кај нас женските имаат осеќај дека се лесни ако се пољубат на прво видување, тоа е многу очигледно. Неколку пати ми се случило да и објаснувам дека ова не е секс, туку еден обичен пољубац, и дека пред мене воопшто не излегува лесна. Такво нешто не се случува со некоја од странство кај нив одма знаеш дали и се допаѓаш или не.
Проблемот според мене е во друго, кај нас постојат девојки или дечки кои студираат, живеат или работат во други по отворени опшества, и не се научени на овдешниот менталитет, така да во некои ситуации доаѓа до судир култури, пример ако во странство е нормално кога ќе излезеш со една девојка тогаш и да ја фатиш кај наш тоа е од втр, трет, четврт пат.

Сепак јас сум вљуменик во традиционалниот начин на живеење на македонците кој опстојувал многу години пред нас, но ми се чини дека при судирот со денешната културни удари од страна некако слабо се снаоѓа. Така доколку неколку автобуси полни со млади отидат некаде на одмор во странство ќе видете како сите се пуштаат во промет одма со секој втор странец а истото не би го направиле со македонци.

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Adr1anA напиша:
па полесно е да акнеш корпа него да ти акнат- замисли она му иде да го бакне а овој се трга...додека машките се навикнати на тоа или па помалку се замараат -ако биде ок ако не пак ок-

Абе мора да ризикуваш некад...Замисли па и он така да размислува ко тебе на пример?И ти ќе се јадеш и он...Па машките според мене се погорди и мене е полошо на нив ако им се тргне девојка коа тргнале да ја пољубат...
Без ризик нема добивка :) Ако се тргне ,се тргне-ни прв ни последен .. барем нема да се јадеш дома : "Еј што не го пољубив може ќе биднеше нешто " .Тие дилеми се решаваат со еден храбар потег бам,бам го пољубуеш -ти враќа, ти и он целите среќни или го пољубуеш овој се трга ти ноншалантно си идеш од crime scene у стилу:незнаеш што пропушташ... и the end:icon_lol::icon_lol:

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
ok e,ali sex na prva vecer ili na prv pogled,toa nekako ama ic ne mi stima,osven ako ne e sex so nekoj bivsi sto sme idele dolgo vrme pred toa,pa sme se videle posle 100 godini,pa aj za toa nekako ide,ama so nekoj so go znam edvaj 2 saata...toa spored mene u nikoj slucaj

ako e nekoja so pepaljari na oci (tegli),so kosa kao metla,daska napred i od pozadi,koa zbori te tusira od gore do dole,se smee na sve i svasta,bubalica ziva,isfrlana u liceto,so fustanot od baba i od 63,bez razmisluvanje bi ja odbile,taka?mislite deka izgledot bi bil presuden?pa za da zabelezis nekoj,mora prvo da te privlece so fizickiot izgled,neli?pa posle ke vidis so coek e glup,ili ima neso u tikvata

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А бе бакнеш, па секс веднаш, па уште еднаш....и после полека, како било, па или ќе биде или не.

Шо ма, Шмизло, шмизличке,убав ник, може со бивш, а не со некој нов???? Па зоштои тие бивш? Дека не ви идело, шо мercy fuck?? Или што?

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
Dani^^^ напиша:
Абе мора да ризикуваш некад...Замисли па и он така да размислува ко тебе на пример?И ти ќе се јадеш и он...Па машките според мене се погорди и мене е полошо на нив ако им се тргне девојка коа тргнале да ја пољубат...
Без ризик нема добивка :) Ако се тргне ,се тргне-ни прв ни последен .. барем нема да се јадеш дома : "Еј што не го пољубив може ќе биднеше нешто " .Тие дилеми се решаваат со еден храбар потег бам,бам го пољубуеш -ти враќа, ти и он целите среќни или го пољубуеш овој се трга ти ноншалантно си идеш од crime scene у стилу:незнаеш што пропушташ... и the end:icon_lol::icon_lol:
Еееее...Скопје да беше со цури вака шо размислуваат,ќе беф горд шо живеам у таков град...арно ама..
НЕ СУМ :(

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Dani^^^ напиша:
моето мислење за дани значително се смени.

:pop:

да не се повтарам од калигула од погоре.

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
GO WITH THE FLOW..............:love2: .....
zasto da nema baknuvanje i malce povise na prviot date.....pa ke ima apetit za drugo...valjda ako znaes da i naprais apetit.....:costumed4

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Се сложувам со сите кои кажаа дека немаат ништо против. Ако ти се допаѓа зошто да не си го дадеш задоволството на душичката? Обично девојките се замараат со се и сешто, па што ќе кажеле другите доколку ја видат дека се бацува со некој (а штотуку се запознале) и не се ослободуваат да го прават она кое го сакаат во моментот.

Мене лично би ми било интересно и да не се случи бакнеж веднаш, затоа што ќе ми ја зголеми желбата за тоа, но и да се случи значи сум си направила ќејф и не се замарам многу со тоа дали некој ќе ме оговара утредента или не.

H

HCL

Гостин
За бакнеж во прво гледање воопшто не сум против.Барем јас никогаш не сум го имал тој проблем да направам прв потег и нешто да се фурам:а што ако ме одбие?Ако ме одбие,ме одбила,ништо страшно.Мада ретко се дешавало да ме одбие некоја бидејќи секад сум ги одбирал типки во кои сум сигурен дека нема да ме одбијат(освен кога сум летва пијан).

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Абе одма се познава кој/а би одбила бакнеж и веднаш се познава на кој му се допаѓаш или не. Е сега ако глуми онака да те "оштри" тоа е друга работа

п.с. Добредојде HCL на Кајгана. Гледам првиот пост ти е на Љубов и секс и мило ми е многу, се надевам ќе бидеш редовен

Член од
20 мај 2005
Мислења
140
Поени од реакции
11
хм зависи за кисс на прва вечер... замисли шо срамота е да ти се тргни.. али остај то после ќе се фали низ град оти откачила ваков шема лепотан (и нарцис... очигледно) :D а мразам шо машкото мора прво стално... некад за џабе мојш да си заебиш пријателство колку и да е (не)блиско

RaGeAnGeL

KiCk AsS
Член од
23 јануари 2005
Мислења
930
Поени од реакции
7
bojan81 напиша:
Me interesira sto mislite dali poljubacot so edna licnost treba da padne odma pri prvoto viduvanje ili potoa. Jas preferiram vednas, a dokolku ne se sluci toa togas gubam zelba za licnosta, i ponatamu komunikacijata so taa licnost e poteska i cesto se slucuva da oladam kon nejze. Dali devojkite imaat osekaj deka se lesni dokolku se smuvaat na prvo viduvanje?
se zavisit od situacija i od tipot...mi se desilo da go bacam od start i posle oko da ne sakam da mu vidam...nema nekoe pravilo tuka

Kajgana Shop

На врв Bottom