P
parvati
Гостин
A бабина дАветина ли е тој што сам чуја дека ако плеснеш циганку у гз под мост навечер, ке имаш среќу у љубаф цел живот ? : )
Бабе не кажујеф тави работеA бабина дАветина ли е тој што сам чуја дека ако плеснеш циганку у гз под мост навечер, ке имаш среќу у љубаф цел живот ? : )
Поверојатно е дека некоја инфекција ќе закачиш, ама пробај, па сподели.A бабина дАветина ли е тој што сам чуја дека ако плеснеш циганку у гз под мост навечер, ке имаш среќу у љубаф цел живот ? : )
Па и они су људи брат, исто гомно сереф : ) a и постои кондом,Поверојатно е дека некоја инфекција ќе закачиш, ама пробај, па сподели.
Ако ја плеснеш со кондом не фаќала магијата, џабе под мостови си се пикал...a и постои кондом,
Jас имам плеснато ама само малери ме терет отогаш,A бабина дАветина ли е тој што сам чуја дека ако плеснеш циганку у гз под мост навечер, ке имаш среќу у љубаф цел живот ? : )
Не, сега треба некој тебе да ти го плесне под мост, за контра ефект.Jас имам плеснато ама само малери ме терет отогаш,
е сега дали имат повратен ефект ?
Ак ја плеснам пак дали ке се вратам на старо а ?!
Ти биди умна да не чукниш некој со камен по глава ни крив ни должен да наеби...Ova so tresenjeto carsav navecer bilo za da ne povredis nekoja samovila sto se dvizi navecer, mi ja kazaa forata sega so kamenja ke frlam pod terasa
samo neka mi go objasnat ova so secenjevo nokti so e forata, valjda strav od kloniranjeТи биди умна да не чукниш некој со камен по глава ни крив ни должен да наеби...
Ти не беше оној со чешмичето?Мене баба ми вика да не сум седел на кошето на масата ќе сум земал циганка за жена. Јас седев и ете не земав циганка. Значи не се точни овие глупости.
неТи не беше оној со чешмичето?
Хмм...
Се е можно. На мајка ми пријателка има црква вака изградена на сон. Досега таму до црквата ископаа 8 бунари. И она каде ќе каже таму копаат и изглегува вода.
STEALTH имаш одено во с.Аргулица кај таа жената што има црква?
Ист случај со овој со Св Ѓорѓија.
Можеби на некои како Мачорка им е премногу смешно и си тераат сеир на туѓа мака.
Лесно е да кажеш овој е будала сонувал дека таму има црква ретардиран е и халуцинира. А вие што им верувате сте глупи.
15 години не можев убаво да зборувам, ми кажаа што е проблемот и се среди за две недели. За ова имате некое објаснување?
Или сум чекал жената да отвори црква па да и направам добра реклама дека знае да лечи.
Додека некој не осети на своја кожа ништо не верува.
Не верувам во оние бајачите што имаат ценовник за секоја болест и идам само во црква.
Место на кое ако сакаш запали свеќа и помоли се за маката како верник и ако сакаш остави пари.
Има многу кои се излечиле на вакви места кој сака нека верува кој не не мора. Идам редовно за секој голем празник и сум видел луѓе со секакви маки.
Не дај боже да ве снајде нешто па лекот ќе го барате и под дрво и под камен.
ааа не те разбрав за кое чешмиче па објасни поубаво да му се сневиди. Од бајач до ова што го измислила баба ми има разлика.Хмм...