demmian
Попиванов
- Член од
- 9 јули 2008
- Мислења
- 1.613
- Поени од реакции
- 53
Сигурно мисли на Андреj Лjапчев.На што мислиш?
Сигурно мисли на Андреj Лjапчев.На што мислиш?
To e i osnovniot vopros?од македонска страна
се забранува изградбата на бугарскиот споменик во дојран и реставрација на фединадовата чешма...
(нели ви реков, )
реципроцитет ???????????и недостаток од право за обновување на македонските споменици во бугарија е одговорот од македонска страна
Да,т'ј вјарно с'р!:salut:Си се најдовте двајцата благонадежни созрители:back:
Наводно,не им се дозволува на Македонците посета на гробот на Jане Сандански.Не знам колку е точно.To e i osnovniot vopros?
Neka da kajat makedonzite koi makedonski spomenici ili voinishki gobove sa razrusheni vo Bugaria i sakat da se vostanovjat
Gluposti.. na grobot na Sandanski seka godina stavat kruchmarski ,poboini4eski sceni mejdu chlenove na OMO i VMRO na karakachanov..Да,т'ј вјарно с'р!:salut:
Наводно,не им се дозволува на Македонците посета на гробот на Jане Сандански.Не знам колку е точно.
Еми да кажат, а официалните власти во РМ кажуват дека не им било дозволувано. А вистината е дека тие не се и барали да бидат востановени (ако има вакви споменици).To e i osnovniot vopros?
Neka da kajat makedonzite koi makedonski spomenici ili voinishki gobove sa razrusheni vo Bugaria i sakat da se vostanovjat
Еми да кажат, а официалните власти во РМ кажуват дека не им било дозволувано. А вистината е дека тие не се и барали да бидат востановени (ако има вакви споменици).
Tova e najlogicnia izvod ,koito moje da si napravi chovek.Официалните власти на Македониjа наjвероjатно сакаат заладуване на однocите со Бугариjа.Според мене,тоа е.
Tova e najlogicnia izvod ,koito moje da si napravi chovek.
Tatar mila moja moje da vikash na majka ti i na bashta ti sto sa ti izportili purvite sedem godini ..си напраивте двајцата муабет ... (демиан и сорено)
Инаку кој од вас е одроден Македонец а кој Татар?
Не се глупираj. Еве ги фактите:Gluposti.. na grobot na Sandanski seka godina stavat kruchmarski ,poboini4eski sceni mejdu chlenove na OMO i VMRO na karakachanov..
No tova nema nishto obshto so реципроцитетot!!!
Ај бе татар, не се секирај. Татар си и тоа е.Tatar mila moja moje da vikash na majka ti i na bashta ti sto sa ti izportili purvite sedem godini ..
A isto i na tia deto sa te (NE)u4ile vo shkoloto..!!
Ако сакат ова, тежко ке биде. Останува Албаниа како алтернатива за излаз на море.Официалните власти на Македониjа наjвероjатно сакаат заладуване на однocите со Бугариjа.Според мене,тоа е.