:nesum:
Ма немој, разби ми с'рцето направо. Каква изненада, как'в шок.
За едно си прав обаче, аз например не те сакам, просто си ми много далечен и като манталитет и като светоусештане и като всичко, но не те и мразја, омразата е прекалено силно чувство, по-скоро те с'жалјавам.
А иначе БГ-РО-ГР :cug:
Не не сакаш, точно е./ Далечни сме ти и по менталитет, и како што велиш, `като всичко`, се слагам..
А најмногу се разликуваме генетски, ти си татар-циган а јас сум македонец. Нашите гени се меѓусебно исклучиви.
А не мразиш, татарски цигану, не мразиш од дното на срцето..И по оваа тема-едноставно лажеш. Од нас имаш комплекс на пониска вредност, и тоа оправдано. Така и треба да си остане.
Зошто? Јас знам ама, ти знаеш ли?
Како што ти рече кико, ти колку што ме мразиш, јас те мразам 100 пати повеќе. Ние никогаш нема да бидеме ни комшии, ни пријатели ниту ќе си помагаме. НИКОГАШ, ни сега (по ВАШЕТО ВЕТО во Букурешт, кое, навистина, цигано-елините го изговорија, ама, батка, ваше беше.
Јас барем имам доблест да ти кажам во очи.
Одвратен си ми, гнасен си ми, се гнасам од тебе, и ми е непријатно што зборуваме слички јазици. Не сакам да бидам асоциран со татар-циган. Смрдиш на лук и не знаеш да се однесуваш цивилизирано. Низок си, долен, лажлив и крадлив по природа.
Јасен ли сум или пак ќе ми баеш за издрканиот татарстан и неговиот ЕС и Нато?