БРАВО ЦАРЕВИ! Македонија ја победи Русија и оди понатаму! (36:30)

Статус
Затворена за нови мислења.

Cresevo

Внимавај на називот во иднина.
Член од
9 октомври 2008
Мислења
923
Поени од реакции
2.103
После оваква игра се прашувам кај ќе ни биде крајот:vozbud::vozbud:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318

Македонции ја прегазивме црвената армија :), браво Диви,браво Кире, браво Стефче,Наум и браво за сите, имаме огромен квалитет.

Многу сум им благодарен на хрватите, браво за нив, навистина треба да им се заблагодариме, не именуваат со Македонија, пуштаат само македонски песни, ја подигаат публиката, ФАЛА ВИ ХРВАТИ !!!

Сега сакам Србите да ни паднат, па да ги прегазиме и нив !!! НАПРЕД МАКЕДОНИЈА !!!

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Ај честито нека ни е, само напред :smir:

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Само напред Македонијо, со тебе сме сите! Огромна благодарност до нашите ракометари кои ни го направија денот радосен и не направија горди што сме Македонци. Да живее Македонија! Македонија ВЕЧНА!
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ај откако ќе се потсмирите , некој да ми каже со која група вкрстуваме!
ја се смирив.......ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА мАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА!!!!!!!!ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Данска, Норвешка и веројатно Србија.

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
Ај откако ќе се потсмирите , некој да ми каже со која група вкрстуваме!
ја се смирив.......ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА мАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА!!!!!!!!ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
со таа на србија

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Секоја чест! Вака се покажува квалитет! Браво имењаче, браво Мојсо! Браво Македонија!

... и чек бре, шо се радвиме со топ 12...од кај знајте до кај ќе ја тераме? :vozbud::vozbud::vozbud:

...ал финишот со лаганата контра беше шлаг...
Јаготката бре, кухар. :D

Браво момци, браво!

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
:eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee:

неам зборови! ако се каже фантастично е премалку! браво! одиме до крај!!!
ајде россија, давај давај:pos2::pos2:

Член од
1 октомври 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
NAPRED MAKEDONIJA BRAVO ZA SITE,NAUMCE SEKOJA CEST BLESNA VO NAJDOBAR MOZEN MOMENT.KIRE NA KRAJ MASTOJRSKI.:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

В

Вори

Гостин
Многу сме јакии,олеа многу сме јаки,многу сме јакиии олеаа многу сме јакииии.Горд сум што сум МАКЕДОНЕЦЦЦЦЦЦ.Газиме сеееее.Браво наши!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom