КАДЕ НИ Е КРАЈОТ?????????????????????
Во финале и таму ќе победимеПосле оваква игра се прашувам кај ќе ни биде крајот
Ај откако ќе се потсмирите , некој да ми каже со која група вкрстуваме!
ја се смирив.......ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА мАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА!!!!!!!!ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Абе може и Србија да ни падне, така да незнам колку го сакаш ова.Честита победа ! До финалето со исто темпо!:back:
со таа на србијаАј откако ќе се потсмирите , некој да ми каже со која група вкрстуваме!
ја се смирив.......ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА мАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА!!!!!!!!ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Јаготката бре, кухар.Секоја чест! Вака се покажува квалитет! Браво имењаче, браво Мојсо! Браво Македонија!
... и чек бре, шо се радвиме со топ 12...од кај знајте до кај ќе ја тераме?
...ал финишот со лаганата контра беше шлаг...
Таман 6 бодови од 3 пбеди и 2-та што ги носиме и правец во финале!!!Данска, Норвешка и веројатно Србија.
Од твоја уста во божји ушиВо финале и таму ќе победиме