А1 отиде во стечај

Статус
Затворена за нови мислења.

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
Што би рекол Ленон-Imagine a world without mass media.
Ех сега, не идеализирај.
Капиталот сигурно ќе биде преместен на ново, соодветно место од каде што ќе можат да продолжат ги прокламираат своите "умни" магарешки реплики и пресконференции.

S

Shellshock nam67

Гостин
Ајде честитки на сите и нека ни е со среќа.
Требаше одамна.

Сега коа ќе дојде друга парија на власт нека ја "скинат" и Сител и да си живееме на раат.
А зошто е темава отворена во Право???
oд преголема желба на авторот да не информира за вста не гледал каде постира
И на местото на сител и А1 да си ставиме Discovery и National Geographic и тогаш сме во рајот.
и да имаме плата од 1000 евра ти е гајле кој е на власт ;)

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Се согласувам, А1 се криви за ова дереџе на кое сме дојдени. Ама да не испадне за некоја година и Сител да е затворена па Латас крокодилски солзи да рони.
Тешко дека Латас некогаш ќе рони солзи, секогаш е со власта, таква судбина му имаат претскажано трите наречници.:)

S

Shellshock nam67

Гостин
Медиуми требаат!Не знам чија мисла беше „Ако треба да бирам помеѓу држава со влада но без медиуми или држава со медиуми но без влада би го избрал второто“.Но, медиумите да се релевантни.Како телма на пример (некако ми е најрелевантна телевизија.А не како што прават овие, пушти на А1 се црно во државата, државата тоне.Пушти сител, и да си ставиш црни наочари ке ти станат розеви.Никаде не е совршено, никаде не е се срање.Тоа треба секој да го знае, но за жал имаме исперени мозоци кои ке се фатат за една телевизија ко пијан за стап и не ја пуштаат.
точно Телма е најоблективна после неа Алфа колку толку објективмна. Сител, Канал 5, А1, вести кај овие телевизии отров
--- надополнето: Jul 26, 2011 2:20 PM ---
Медиуми требаат!Не знам чија мисла беше „Ако треба да бирам помеѓу држава со влада но без медиуми или држава со медиуми но без влада би го избрал второто“.Но, медиумите да се релевантни.Како телма на пример (некако ми е најрелевантна телевизија.А не како што прават овие, пушти на А1 се црно во државата, државата тоне.Пушти сител, и да си ставиш црни наочари ке ти станат розеви.Никаде не е совршено, никаде не е се срање.Тоа треба секој да го знае, но за жал имаме исперени мозоци кои ке се фатат за една телевизија ко пијан за стап и не ја пуштаат.
точно Телма е најоблективна после неа Алфа колку толку објективмна. Сител, Канал 5, А1, вести кај овие телевизии отров

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Дајте дискутирајте по озбилно на темава, ако сакате за А1 да зборите, има посебна тема.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.962
Поени од реакции
16.320
Дајте дискутирајте по озбилно на темава, ако сакате за А1 да зборите, има посебна тема.
A за кој треба да збориме ?!
Како што си можел да избришеш мислења, си можел и темата да ја споиш со веќе постоечката за А1 телевизија.
Сигурно нема да збориме за нешто сосем трето.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Не можам да не заприметам дека во последно време на форумот има толкава наезда на експерти ...

А посебно има наезда од овие експертите шо се за детергенти и други средства за чистење

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
A за кој треба да збориме ?!
Како што си можел да избришеш мислења, си можел и темата да ја споиш со веќе постоечката за А1 телевизија.
Сигурно нема да збориме за нешто сосем трето.
Значи темава се вика ПРАВО, и ако знаете дискутирајте за стечајот на А1 од правна перспектива, а не да трескате глупости.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
ако не ти се свиѓа смени канал и готово -.-
Проблемот е што и на другиот канал исто, бидејќи сите ги копираат а1, вака нема кој да копираат сега, мислам дека ќе се зголеми квалитетот на програмската понуда

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Ја не ни гледам А1 веќе 2-3 години..него онака кејфски ми е да се затвори..да видам катанец на вратата.. ени проблем ?
:tapp: ок мене ми е сеедно не гледам никаква причина за славје за тебе не знам... ве гледам од преѓе сите славите ко да сте станале сите милионери
--- надополнето: Jul 26, 2011 6:47 PM ---
Проблемот е што и на другиот канал исто, бидејќи сите ги копираат а1, вака нема кој да копираат сега, мислам дека ќе се зголеми квалитетот на програмската понуда
или пак ќе нема никаква програмска понуда?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.847
Поени од реакции
1.602
Заеби друго, шо да турам на 4-ка сеа ?
На 4 стај private spice , playboy tv , huster :pos: ај тоа настрана а1 не ја гледам како тв единствено пратев милионер на времето к-15 , па идиот а друго што ја користев беше временската прогноза. Најверојатно сега ќе ја купи некој друг и се надевам ќе го врати сјајот на А1 удавија со турско индиски сери не е ни чудо што гледаноста на странските тв е поголема од домашните мене ако ме прашуваш би ги забранил сите до одна го затапија народот

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Со сериите достигнаа неверојатна гледаност,ама 1,2,3 тоа беа првите им паднаа интересни,нови,нешто поразлични од Шпанските(они преку таквото им дојдоа) со поразлични приказни ама и ова веќе почнува да поминува од мода.Други па други па други го тупат ептен...не верувам дека некогаш ќе дочекам на наша телевизија да видам разновидност и новост,не монотонија и репризи.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Не смеат да ја затворат бидејќи ќе има револт на граѓаните бидејќи нема да можат да ја гледаат "Кога лисјата паѓаат" :D

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Според тоа каква програмска шема имаа, емисии, серии и слично добро е што е затворена. Треба за сите катанец.
А тоа кого ругааа, кого величеа за време на вести не ме интересира.

п.с. Јове ќе го нема танананан :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom