И јас ќе се нервирам бе,не остае на пола.Него доста со тие глупости стварно дај да дочекаме да видиме епилогот,кој ве лаже дека програма нема да има.Сега сигурно баба ми се нервира бидејки нема да ја гледа Кога лисјата паѓаат
Ќе има уште 2-3 недели. После ќе има А2 ама само со серии и филмови, без вести. Така да за Лисјата не се секирајте.И јас ќе се нервирам бе,не остае на пола.Него доста со тие глупости стварно дај да дочекаме да видиме епилогот,кој ве лаже дека програма нема да има.
Over my dead body.Ако Татјана Стојановска чита тука, и нудам работа кај мене дома.... Ќе биде осигурана, редовна плата, без затајување даноци и слично. Бујрум.
Па тоа и им викам,се чека политичкиот епилог т.е да си испере уште некој денар власта па за вестите ќе видиме.Програмта ќе си тече без проблем.Ќе има уште 2-3 недели. После ќе има А2 ама само со серии и филмови, без вести. Така да за Лисјата не се секирајте.
Бабите ќе скренат, мислам дека побарувачката за дијазепами и слични антидепресиви ќе скокне за 200 %.Сега сигурно баба ми се нервира бидејки нема да ја гледа Кога лисјата паѓаат
Од стечајот на А1 ке има ќар и фармацијата.Колку се тесно поврзани..Бабите ќе скренат, мислам дека побарувачката за дијазепами и слични антидепресиви ќе скокне за 200 %.
И на местото на сител и А1 да си ставиме Discovery и National Geographic и тогаш сме во рајот.Ајде честитки на сите и нека ни е со среќа.
Требаше одамна.
Сега коа ќе дојде друга парија на власт нека ја "скинат" и Сител и да си живееме на раат.
Што би рекол Ленон-Imagine a world without mass media.Сега коа ќе дојде друга парија на власт нека ја "скинат" и Сител и да си живееме на раат.
Медиуми требаат!Не знам чија мисла беше „Ако треба да бирам помеѓу држава со влада но без медиуми или држава со медиуми но без влада би го избрал второто“.Но, медиумите да се релевантни.Како телма на пример (некако ми е најрелевантна телевизија.А не како што прават овие, пушти на А1 се црно во државата, државата тоне.Пушти сител, и да си ставиш црни наочари ке ти станат розеви.Никаде не е совршено, никаде не е се срање.Тоа треба секој да го знае, но за жал имаме исперени мозоци кои ке се фатат за една телевизија ко пијан за стап и не ја пуштаат.Што би рекол Ленон-Imagine a world without mass media.