А1 Македонија (VIP)

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Некое инфо за андроид боксов што го дава а1 zte zxv10 smartbox ?
Тој андроид бокс не го дава А1 туку го Продава А1. Штом го купиш - твој си е. Нема менување како ресиверите и слично. Твоја опрема.

Го даваат и на рати и се тоа но генерално си е пуштен во продажба.

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Ај некој да ме оправе со купување уред од А1. Нов корисник, комбо пакет, имам буџет од 21.000 денари, сакам да земам телефон што има Онлајн попуст, како да го искористам буџетот од 21.000 за да го сторам тоа? Не гледам никаде на сајтот да се логирам и да менаџирам со буџетот?

Член од
9 јануари 2021
Мислења
949
Поени од реакции
967
Ај некој да ме оправе со купување уред од А1. Нов корисник, комбо пакет, имам буџет од 21.000 денари, сакам да земам телефон што има Онлајн попуст, како да го искористам буџетот од 21.000 за да го сторам тоа? Не гледам никаде на сајтот да се логирам и да менаџирам со буџетот?
Од основата цена мислам дека се одземаше. Прашај во контакт центарот јави се, бесплатно е за постпејд.

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Од основата цена мислам дека се одземаше. Прашај во контакт центарот јави се, бесплатно е за постпејд.
Тоа ми е јасно, туку нема опција да се земе уред со буџетот од комбо пакет веќе направен во салон туку само ако направиш нов договор онлајн.

Член од
9 јануари 2021
Мислења
949
Поени од реакции
967
Тоа ми е јасно, туку нема опција да се земе уред со буџетот од комбо пакет веќе направен во салон туку само ако направиш нов договор онлајн.
Епа во салон појди, во Ханди или другиот партнер како беше или во А1 салон и разгледај од то што има, од то земи

Член од
29 август 2008
Мислења
5.666
Поени од реакции
4.031
Decki pozdrav,Ima nekoj kontakt od agent od A1(Prilep/Bitola i okolina),?dal ke ponudi nesto za prodolzuvajne na kombo+2mob,linii
??

Член од
6 август 2024
Мислења
84
Поени од реакции
38
Decki pozdrav,Ima nekoj kontakt od agent od A1(Prilep/Bitola i okolina),?dal ke ponudi nesto za prodolzuvajne na kombo+2mob,linii
??
moja preporaka neznam dali imate optika staveno kaj vas Prilep, vo Tetovo ima a1 nivna optika mnogu e super, koristam net m plus tv m 1200 denari download 100 upload 100 tv kanalite digitalna tv cista slika kako staklo stabilna konekcija na speed test uvek mi vagja preku 130 do 158 download i do 102 na upload jas sum prezadovolen! Moja preporaka zemaj go ovja paket

Член од
24 октомври 2021
Мислења
1.114
Поени од реакции
758
Neli so zakon patistata treba da se pokrieni so mreza??? Konecno nekoj da reagira!

- Од Охрид за Скопје на пола пат нема мрежа, еве јавете се ќе видите, додаде Николоски и кажа дека нема рок до кога ќе се распише повикот за трет голем мобилен оператор.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.666
Поени од реакции
4.031
Neli so zakon patistata treba da se pokrieni so mreza??? Konecno nekoj da reagira!

- Од Охрид за Скопје на пола пат нема мрежа, еве јавете се ќе видите, додаде Николоски и кажа дека нема рок до кога ќе се распише повикот за трет голем мобилен оператор.

Nee samo ovoj paten pravec ima i dr,mesta kade nema mreza ili nema data ima samo 2g.
A nikoloski neka ne bara da namalat bidejki monopolot obratno raboti, i ke pokacat 200mkd, pa koga ke pocne 4ig, ke namalat na segasnite /lanski ceni ....

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.965
Поени од реакции
5.822

Ова е само почеток на зголемување на цените и како ќе се намалува времето до почеток на новиот оператор дуополот ќе оди ALL IN или народната ЏАПИ ЏАПИ грабај додека не влегла конкуренцијата што ќе бутне цени и после и да ги намалат бадијала кога претходно си се нафатирале.

Член од
9 јануари 2021
Мислења
949
Поени од реакции
967

5100 денари плаќаат најмногу политичарите и професорите на факултетите, јас онолку пари да давам за пакет, нема шанси. Па се знае, најповолната опција што е за секого таа ја бираме, не бараме поскапо да биди и незнам со уште не што.
Македонски Телеком и А1 имаат покривање од околу 50/50, на некои места едниот има, на други места другиот има мрежа и така им е поделено. Нема што да бараме повеќе, освен да се прошират со базни станици, особено од А1 како оператор со најголема покриеност во Македонија. Во А1 за околу 3000 денари имаш 2 претплати со се неограничено на мобилни, 2тв приклучоци и интернет од 100/100 оптички (100/10 кабелски или 50/10 VDSL). Порано беше поефтино, ама то е, со инфлацијата пораснаа и цените.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.666
Поени од реакции
4.031
5100 денари плаќаат најмногу политичарите и професорите на факултетите, јас онолку пари да давам за пакет, нема шанси. Па се знае, најповолната опција што е за секого таа ја бираме, не бараме поскапо да биди и незнам со уште не што.
Македонски Телеком и А1 имаат покривање од околу 50/50, на некои места едниот има, на други места другиот има мрежа и така им е поделено. Нема што да бараме повеќе, освен да се прошират со базни станици, особено од А1 како оператор со најголема покриеност во Македонија. Во А1 за околу 3000 денари имаш 2 претплати со се неограничено на мобилни, 2тв приклучоци и интернет од 100/100 оптички (100/10 кабелски или 50/10 VDSL). Порано беше поефтино, ама то е, со инфлацијата пораснаа и цените.
Ima ima relano ima Tk, bez dogovor od 450 na 650 tv, sega 600+100 za internet i taka po 100ka /200 ke kacat i tie od 1350 na 1650 za 1 god, i posle ke simnat na ovaa 1350, isto i so a1 i telekom ...
Автоматски споено мислење:

Ова е само почеток на зголемување на цените и како ќе се намалува времето до почеток на новиот оператор дуополот ќе оди ALL IN или народната ЏАПИ ЏАПИ грабај додека не влегла конкуренцијата што ќе бутне цени и после и да ги намалат бадијала кога претходно си се нафатирале.
Koga Tk, pokaci 200mkd, za tv site ke krenat ... Sega uste po +100ka i taka kese lazeme so brzina so opcijata ke ti dademe ova/ona ...

Kajgana Shop

На врв Bottom