Тој андроид бокс не го дава А1 туку го Продава А1. Штом го купиш - твој си е. Нема менување како ресиверите и слично. Твоја опрема.Некое инфо за андроид боксов што го дава а1 zte zxv10 smartbox ?
Konkurencija, kaj nas za 10eu/ odnosno ovde 550mkd,imas 6gb i povici,nisto drugo ...
Од основата цена мислам дека се одземаше. Прашај во контакт центарот јави се, бесплатно е за постпејд.Ај некој да ме оправе со купување уред од А1. Нов корисник, комбо пакет, имам буџет од 21.000 денари, сакам да земам телефон што има Онлајн попуст, како да го искористам буџетот од 21.000 за да го сторам тоа? Не гледам никаде на сајтот да се логирам и да менаџирам со буџетот?
Тоа ми е јасно, туку нема опција да се земе уред со буџетот од комбо пакет веќе направен во салон туку само ако направиш нов договор онлајн.Од основата цена мислам дека се одземаше. Прашај во контакт центарот јави се, бесплатно е за постпејд.
Епа во салон појди, во Ханди или другиот партнер како беше или во А1 салон и разгледај од то што има, од то земиТоа ми е јасно, туку нема опција да се земе уред со буџетот од комбо пакет веќе направен во салон туку само ако направиш нов договор онлајн.
moja preporaka neznam dali imate optika staveno kaj vas Prilep, vo Tetovo ima a1 nivna optika mnogu e super, koristam net m plus tv m 1200 denari download 100 upload 100 tv kanalite digitalna tv cista slika kako staklo stabilna konekcija na speed test uvek mi vagja preku 130 do 158 download i do 102 na upload jas sum prezadovolen! Moja preporaka zemaj go ovja paketDecki pozdrav,Ima nekoj kontakt od agent od A1(Prilep/Bitola i okolina),?dal ke ponudi nesto za prodolzuvajne na kombo+2mob,linii
??
Nee samo ovoj paten pravec ima i dr,mesta kade nema mreza ili nema data ima samo 2g.Neli so zakon patistata treba da se pokrieni so mreza??? Konecno nekoj da reagira!
- Од Охрид за Скопје на пола пат нема мрежа, еве јавете се ќе видите, додаде Николоски и кажа дека нема рок до кога ќе се распише повикот за трет голем мобилен оператор.
Ова е само почеток на зголемување на цените и како ќе се намалува времето до почеток на новиот оператор дуополот ќе оди ALL IN или народната ЏАПИ ЏАПИ грабај додека не влегла конкуренцијата што ќе бутне цени и после и да ги намалат бадијала кога претходно си се нафатирале.Neli so zakon patistata treba da se pokrieni so mreza??? Konecno nekoj da reagira!
- Од Охрид за Скопје на пола пат нема мрежа, еве јавете се ќе видите, додаде Николоски и кажа дека нема рок до кога ќе се распише повикот за трет голем мобилен оператор.
5100 денари плаќаат најмногу политичарите и професорите на факултетите, јас онолку пари да давам за пакет, нема шанси. Па се знае, најповолната опција што е за секого таа ја бираме, не бараме поскапо да биди и незнам со уште не што.Neli so zakon patistata treba da se pokrieni so mreza??? Konecno nekoj da reagira!
Ima ima relano ima Tk, bez dogovor od 450 na 650 tv, sega 600+100 za internet i taka po 100ka /200 ke kacat i tie od 1350 na 1650 za 1 god, i posle ke simnat na ovaa 1350, isto i so a1 i telekom ...5100 денари плаќаат најмногу политичарите и професорите на факултетите, јас онолку пари да давам за пакет, нема шанси. Па се знае, најповолната опција што е за секого таа ја бираме, не бараме поскапо да биди и незнам со уште не што.
Македонски Телеком и А1 имаат покривање од околу 50/50, на некои места едниот има, на други места другиот има мрежа и така им е поделено. Нема што да бараме повеќе, освен да се прошират со базни станици, особено од А1 како оператор со најголема покриеност во Македонија. Во А1 за околу 3000 денари имаш 2 претплати со се неограничено на мобилни, 2тв приклучоци и интернет од 100/100 оптички (100/10 кабелски или 50/10 VDSL). Порано беше поефтино, ама то е, со инфлацијата пораснаа и цените.
Koga Tk, pokaci 200mkd, za tv site ke krenat ... Sega uste po +100ka i taka kese lazeme so brzina so opcijata ke ti dademe ova/ona ...Ова е само почеток на зголемување на цените и како ќе се намалува времето до почеток на новиот оператор дуополот ќе оди ALL IN или народната ЏАПИ ЏАПИ грабај додека не влегла конкуренцијата што ќе бутне цени и после и да ги намалат бадијала кога претходно си се нафатирале.