Што ако е бесплатно кога неможе да напраиш салам муабет секој 30 сек исклучува, квалитетот на разговор е катастрофа едвај го слушам со тој што зборам, и најважното нема никаква мрежа 90 % имаат покриеност каде што живее население, а другата територија нема мрежа, со оглед на тоа што патувам имам потреба од МОБИЛЕН телефон, а не фиксен.Бидна и випот. Земав еден на М претплата и еден на S. Е сеа само не ми е јасно како да ги наместам 3те броја за бесплатни муабети на S претплатата. Чаре?
--- надополнето ---
Пред еден месец и јас немав. Денес, од другарите и потесната фамилија, јас последен земав. Дали нема да ги трошам 1000те минути? Охооо и те како.
Зборот ми е, џабе се инатиме и да речеме дека никој нема на ВИП. Ако не се САМО на ВИП тогаш 70% од луѓето што јас ги познавам си зимаат број од ВИП само заради ова. Еве на пример, 5те најблиски другари, сите имаме стари (ОНЕ и Т-Мобиле броеви), ама сите си испоземавме и ВИП броеви. И секој така полека полека се шири мрежата.
Еве денес кога јас бев, овде во Гевгелија се чекаше тежок ред да се потпишат договори. Во двата салони.
Вип нема „Т“ од телекомуникации.