paaaa vaka:majka mi me nema "tepano" nikogas,samo se sekavam na eden ubav samar so mi go udri,kako mala,ne se sekavam samo na pricinata!
Za razlika od nea,tatko mi e poizbuvliva licnost,e od nego go imam "jadeno" poveke pati kako mala,ama pak zaradi toa nikogas ne gi povtori tie greski zaradi koi on mi ima udreno 5-6 slakanici!
Ne znam bas koga bese prviot pat,ama znam samo deka bese poradi toa so edna vecer(5-6 godini sum bila valjda),se sobravme vo maalo i se dogovorivme da ideme da sobirame cvekinja po okolnite kuki i da pravime buketi!Jas se nasobrav lalinja,zumbuli i kakvi li ne drugi cvekinja od kaj edna komsika,i radosna i gi nosam na mama!Lele ko gi vide tatko mi..lelelelelele...osven so go izedov kotekot,posle toa otidov i da i se izvinam na komsikata,lol!!
Posleden pat tatko mi mi ima udreno samari ko bev 7mo odd i izbegav od skolo CEL DEN!klaniot da zeme da otide kaj nego na rabota i se da mu iznakaze tamu,pred site oacienti!Lele ko si dojde doma.uf....od togas NIKOGAS vo zivotov nema organizirano da begam od casovi!