Ај сеа признајте си...

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Tatko mi me nema nikogas udreno iako mi se ima nekogas taka dereno koga bev pomal sto sum pustil solzi od samoto derenje a majka mi me ima porano krstevano po obrazi so 2-3 zeski ama zadnive godini ne.
 

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Мајка ми од секогаш била мрчало и знаеше да ме плесне(онака ради реда)...ништо страшно, ама кога татко ми ке ме плеснеше значи стварно сум го наебала....у принцип не ме тепале многу, ама памтам еден ќотек од татко ми пред5-6години....причина: инатот во мене...леле колку беше страшно луѓе:(мислам дека цел живот ке си памтам.....греотка јас
 

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Ооооо знаеш како е да имаш татко воено лице..... ќотек сум јадел ни ја незнам колку, шамари, пердашења, со каиш, со сукало. Али со каишот со желевцето од напред највеќее боли по нозе доле. :)
Но од 2000-та година моиве не фрлиле рака по мене, сеа ја ги командувам, а не они мене. Тркалото се врти.
 

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
мене не ме тепале скоро ич

читав минатите постови ацид ко тепале оти он тепал некој

пред некој ден у претор кај што беф еден ми се измоча у кревет и ја го искршив ама она ептен па ништо не ми напрај ја мајка ми и татко ми
 
Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Никола напиша:
никогаш не ме тепале, карале и затоа сум макс. размазен. Но децата мои ќе ги стрoјам:)
Е зошто не ти верувам Никола??:baeh:
Жими мајка.:nenene:

Кога веќе не те карале,не те тепале и затоа си размазен, од кај знаеш како се строи,па да ги строиш твоите???:raz:
 
N

NeMiRnA

Гостин
Iskreno ama najiskreno ne lazam,nikat u zivot me nemaat plesnato,ednas bratuced mi me zakacase ama asalno i mi zalepi edna i tatko mi vide so e situacija i strina mi mu vika ic ne zali plesni go ednas po gazot,ama na covekov mu bese zal samo nego i nego go plesna malku posilno,a mene ko na bozemski aj nema smisla pred deteto i tolku.Taka da ic ne sum tepano dete ama me podkaruvale dobro :) maaaaa ne dobro ohohohho
 

marga_k

HONEY
Член од
6 март 2006
Мислења
347
Поени од реакции
5
:pos2: MAJKA MI ME IMA TEPANO,AMA I TREBALO.SUM BILA MNOGU TEMPERAMENTNA,T.E.CESTO SUM PRAVELA GLUPOSTI
 

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
bibika напиша:
Е зошто не ти верувам Никола??:baeh:
Жими мајка.:nenene:

Кога веќе не те карале,не те тепале и затоа си размазен, од кај знаеш како се строи,па да ги строиш твоите???:raz:
Вежбав на брат ми и добра работа направив. Многу е вредно и солидно детето. Плус и на студентите на кои им предавав.
Се се може кога се сака.
 

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Како мал бев Многу ГОЛЕМ бењаџија така да редовно за доручек ручек и вечера место јадење ќотек си добивав а од страна на мајка ми стално и сукало и кабел од радио добивав а од татко ми и боксови и шамари(врели и тоа 3 дена ми стоеше раката на татко ми на образот) па и каиши сум добивал али до 6 години! после тоа само викаат по мене и тоа до 14 години! е после тоа не смеат да ми зуцнат ништо зашто сега сум поголем и од двајцата и повисок и покрупен и несмеат ништо да ми речат туку сега за се ми викаат Ако сакаш направи го тоа а ако не немораш! :kickbox:
А и сега и аикидо дека тренирам целото тело ми отрпнува од болки и така да и да ме удри кој било не осеќам до толку али кога ќе удрам сите викаат дека осеќаат премногу! :toe:
 

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Па еднаш татко ми ми залепи еден шамар ради тоа што многу незнам као да кажам,му се потсмевав и му се раздрав а ни на крај памет не очекуав да стане и да ми врзи еден шамар али дека има голема рка и е крупен ме залепи за ѕид и мислам дека после не си го чуствував образот ама наместо да плачам ја почнав да се смеам а он уше поизнервиран стана и јас тоа киднав накај веце да се заклучам и тропаше едно 15 минути и се откажа а тоа беше коа имав 9,10 години а и сеа си го барам али ај голема сум да ме мавне..
 

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
paaaa vaka:majka mi me nema "tepano" nikogas,samo se sekavam na eden ubav samar so mi go udri,kako mala,ne se sekavam samo na pricinata!
Za razlika od nea,tatko mi e poizbuvliva licnost,e od nego go imam "jadeno" poveke pati kako mala,ama pak zaradi toa nikogas ne gi povtori tie greski zaradi koi on mi ima udreno 5-6 slakanici!
Ne znam bas koga bese prviot pat,ama znam samo deka bese poradi toa so edna vecer(5-6 godini sum bila valjda),se sobravme vo maalo i se dogovorivme da ideme da sobirame cvekinja po okolnite kuki i da pravime buketi!Jas se nasobrav lalinja,zumbuli i kakvi li ne drugi cvekinja od kaj edna komsika,i radosna i gi nosam na mama!Lele ko gi vide tatko mi..lelelelelele...osven so go izedov kotekot,posle toa otidov i da i se izvinam na komsikata,lol!!
Posleden pat tatko mi mi ima udreno samari ko bev 7mo odd i izbegav od skolo CEL DEN!klaniot da zeme da otide kaj nego na rabota i se da mu iznakaze tamu,pred site oacienti!Lele ko si dojde doma.uf....od togas NIKOGAS vo zivotov nema organizirano da begam od casovi!
 

marga_k

HONEY
Член од
6 март 2006
Мислења
347
Поени од реакции
5
Никола напиша:
никогаш не ме тепале, карале и затоа сум макс. размазен. Но децата мои ќе ги стрoјам:)
Kaj mene obratno.Mene me tepala majka mi,navistna sum bila temperamentna :)no jas moite dve deca so prst gi nemam pipnato,sekogas razgovaram so niv i mozebi nema da vi se veruva tie se prekrasno vospitani deca,polni so ljubov i razbiranje, gi obozavam:)
 

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Моите никогаш не ме удриле. Се дереле, ме ставале под казни, еднаш дури ми ја заклучија влезната врата :), ама никогаш не ме тепале. Мајка ми и да сака не може, а татко ми има многу меко срце, и да сака да ме удри, една солза да му пуштам- и одма омекнува, го научив веќе :pos:
Е имаше само еден единствен пат... Во седмо одделение буквално збеснав, пропушував цигари, бегав од школо, ништо не учев(среќа ми помина тој период оддамна:icon_lol:) и еднаш се врати татко ми од родителска, и разкажа на мајка ми што и како се жалеле наставничките(ко по обичај) и мајка ми почна да се дере и оп! Ни две ни три, ми залепи шамар! Јас пуста, ненаучена на такви работи, се изненадив... и почнав да плачам! Она кога ме виде ја дека плачам, од жал што ме удри, се расплака и она! Тоа е единствен пат да добијам ќотек.
Јас никогаш не би ги тепала моите деца... Се може да се реши со убав збор.:wink:
 
B

babsy

Гостин
Wuppy напиша:
голема рка и е крупен ме залепи за ѕид и мислам дека после не си го чуствував образот ама наместо да плачам ја почнав да се смеам а он уше поизнервиран стана ...
хаха и ја као дете таква бев, татко ми а земеше да ме `тепа` ја се смеев и му викав ``не ме боооли``...абе шо не ме треснал од земја незнам..:)
у седмо се иам степано со него али поише беше ферка на другарска база, а со мајка ми само цивилизирано се разбирам...(понекогаш само ако не ми е по ќејф- гласно се изразувам, ама увек ја добивам битката)
 
Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Не ми текнува во кои ситуации и на кои возрасти сум добивал шамари и такви некои работи ама важно ги имам добивано во повеќе наврати. Еднаш дури сукало се искрши од мене, добро што беше потанкото од асортиманот.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom