Ај сеа признајте си...

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
Sto znam ne se sekavam bas, ali znam deka jadev kotek posto mnogu skitav,togas bea slobodni vreminja po cel den igravme nadvor,lastik,krienka i dr...i koa ke vidam me fatilo 12h:toe:
Taman ke stignam doma eden shamar uste na vrata i mirno si zaspivam:)

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Па вака
Еднаш на еден комшија му го скршив задноно стакло од колана
јадев една серија од мама па од тато
Тато не моеше да ги најт клештине во алатине и ме опра мавање а шо е најтрагично ко ме мавна негде 4 5 пати му ги видов во џепот и му викам абе тато во џепот ти се и ко ги виде ми рече нешо како мрш бе мајмун еден
Еднашка редевме камења на сред улица и се погоди еден комшија се акна со колата и ние сите се скривме кај мене зад куќа ама тој не виде и порано имав орешка и имавме 5 метра долги стапој и ко ни влезе со тој стапот од 5 метра 5 сантими го напрај и ко за малер само мене ме фати и сам ги тргав камењата
Врзвевме тоалетна хартија од една на друга страна на улицата и се криевма на орешката качени и стално имаше јаки заебанци со луѓево ама еден закочи силно и му зализга колата и удри в канти и ние се скапавме од смеење и не слушна дека сме на орешка и ко ме зеде со камен право в чело уште си имам лузна од него и така
ако ми текнит уште некое ќе ви кажам
ова е ко имав едно 7 8 години

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Ми мавале шамарчиња, за уво ме потегнале ова она али до 7-8години ако нешо сум згрешила.Сега у скоро време ми немаат рака кренато...Само шо секој ден ги слушам како се дерат али добро тоа нормално си е (ваљда)

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Одамна немам добиено ќотек.Последниот пат беше пред 5-6 години,се спречкав со мајка ми и ми врза една врела.Татко ми никогаш ме нема удрено.:)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
Pred 7-8 godini ...ukradov od doma 10 marki u toa vreme , za da odam na fliperi .koga dojdov doma me cekashe asalen kjutek so sukalo ......toa mi stoi u sekjavanje

С

Сатори

Гостин
Кога лажев за една работа, ама не се сеќавам кога сигурно било мн. одамна кога сум имала 4, 5 години.

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
никогаш не сум јадел ќотек... бељаџија сум голем, и бунтовник ама не сум јадел ќутек. имам мнооооооогу толерантни родители :)

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Вториот ќотек,ама вистински,го добив од татко ми на 23 години.Како не ме отепа не знам.:)
Му соопштив дека ќе се мажам.Тој, така ми соопшти дека не се согласува, со мојата одлука.
Ќе го памтам додека сум жива.Ни ги наруши односите,а тоа и ден денес влијае, на нашата комуникација.

лелеееее...ова не сум го кажала до сега никому.:icon_redf

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
paaa mene majka mi ne me tepala nikad ali zatoa baba mi me mavase so papuci hahaha...ne mi tekinja bas koga,ali sigurno bilo od nea...od nea ili od bratucedite moi poso uvek me tepaa...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Онака здрав ќотек сум добил во 2-ра средно кога лапав колата од дома во петок навечер за излегување, а на враќање ме начека стариот дома и стана лудница. Јас си влегувам дома, а типот си седи и ме чека... И ме начека, и здраво си добив.
Еве, си признав.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Од мајка ми никогаш не сум добила воспитна, ама од тато да.
Првиот пат беше кога бев 4-5 одделение основно, кога ми ги прегледуваше тетратките од училиште ... се налути дека сум пишувала лошо и ми врза јак шамар. Сега имам добар ракопис ... се учело од шамари мамата.
Вториот пат беше исто шамар во 1 година средно ... ме пријави еден колега на татко ми (пијаничиште тешко) дека сум пушела цигари пред зграда со албанец ... цел живот го мразам и ќе го мразам тоа скапано човечиште!
Третите два шамари беа кога мајка му на тато ме искуца кај него со иста ситуација ... мрндат народ бре ... кај ќе им оди душата на толкави лажги!!! Мислам, пушев да, ама ниедна ситуација нивна не беше точна.
Четвртиот и последен шамар беше кога завршив средно ... дозна татко ми како се вика тогашниот дечко ... беше хрват со малку понесекојдневно име, и нормално мислеше дека е албанец (таков ни е градот и постарите луѓе во него, јебеш га) ... после едно се направија, ама јас го јадев од неинформираност, мамата.

Денес немам трауми од тие шамарчиња, нормално, ама многу ги мразам луѓето што го с'скаа тато и тие неколку да ми ги даде. Си го сакам и ме сака, многу јасно, па не сум му ги земала за лошо ... знам дека моите родители и невозможното би го направиле за мене, па би ги разбрала потполно и повеќе шамари да имало порано:)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
јас еднаш избегаф од дома за да одам на фудбал, цел ден ме немаше, и си идам дома и уште пресреќен, им велам, победивме, два гола јас дадов... Ко ме грабна мајка ми со една прачка, на грбов ко зебра бев.
Било да не се пофторит... Ајт

JASMIN

Шехерезада
Член од
10 април 2006
Мислења
480
Поени од реакции
19
Eden dedo od komsii mi go navredi kuceto ( a toa e neprifatlivo i den-denes) pa jas fino ubavo mu spleskav 2-3 socni epiteta, za sto si dobiv duplo po gazot od tatko mi.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
никогаш не ме тепале, карале и затоа сум макс. размазен. Но децата мои ќе ги стрoјам:)

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Татко ми им велеше “Тражили сте - гледајте!“. Сепак. имаше во ќошот една прачка од лозје и ја викавме “правдата“. Се знаеше дека правдата ќе игра доколку нешто се случи ама, пак, бев такво неваспитано створење и се правев наудрено и велев : “Нема врска, во тоа време бев таму и таму и нема логика да се имаме сретнато со тој и тој за да го навредам или да му направам тоа и тоа. Ако не му верувате - прашајте го Х“.

Ваквото “полезно“ лажење ми го има спасено газот на неколку пати.

Kajgana Shop

На врв Bottom