Уф, многу слики сте собрале затоа на сите ке дадам коментар! И, да кажам нешто за понатаму- подобо би било неколку слики да стојат еден ден или два за повеке членови да можат да оценат, а не вака по 15 слики на една страна, и да не знаеш што да правиш:smir:
Почнуваме...
Добар фустан, само ич не му се свига панделката зелена, многуи подобро ке изгледаше да беше бела или некоја пастелна розева обаа не!
Многу добар дизајн, и убаво и стои , ноколку е само преслаба бе!!!!
Епрен ми се свига дизајнот, и болеренцето! Супер!
Фустанот би бил добар да бил искомбиниран со пуштена коса, некои нежни сандали и ептен природна шминка! Вака со каубојски шешир и каубојски чизми воопшто не ми се допага!
Многу е убава! Некаде погоре видов, не ум се свигала косата, не се согласувам бидејки на ваков модел косата е прекрасна!
Многу добар фустан! Можда е сликана од лош агол али нели некако не убаво стои во стомачниот дел, за дизајнот немам зборови, преубаво!
Убаво, летно, секојдневно фустанче! Уште само да ги видев и сандалите ке беше ок!
Ми се свига како е облечена, секојдневно, спортски! Само не знам што прави големата бела ташна за на плажа!
Мислам дека вакви слики не треба да се оценуваат, бидејки треба да видиме како и стои нешто ова она, во ваква положба сите ке бидат убави!
ПАтем добар фустан!
Прити прити! Ајде бе! На шо и одговара ташната? Би ми се свигало да беше само фустанчето!
Лепотица! Косата, обетките, нараквицата....се во најдобар ред! Едно од најдобрите изданија на Алба!
Глупав дизајн! И грд... Воопшто не ми се допага, едно заради тие тантелите, друго што е премногу долг!
Мх, Мх, Мх! Прекрасно изгледа, ептен убаво и стои! Али бојава мене лично не ми е убава! Да беше поинаква повеке ке ми се допагаше, али вкус!
Убаво и стои, али како модел не ми се свига! Никогаш нема да ставам вакво нешто, едно поради бојата, друго поради тиже каубојски чизми, трето поради горе тие врвците!
:pie: