СЕ Е ТИП - ТОП, се совршено склопено ... Од штикли до футан и фризура ... Прекрасна беше Тамара ... Баш беше убава со засекот на грбот и прекрасната тетоважа ... БРАВО можам да кажам само ...
Плавата боја дефинитивно не е боја на Каролина ... Не ми се свиѓаше само заради бојата другото беше сосема во ред ... Само можеше малце ПОпристојна да биде ...
Ужасии, црно, долго, дебело ... Опнала џемперон од баба ми ... Ма не личи на убава, симпатична, млада жена да се облече во црно за избор на песна ... И да има некои комплекси, околу дебелина, сепак не треба да носи се црно ... Мила со сета должна почит некои по весели бои би ти препорачала ...
Браво ... Се е совршено (за прв пат кај Елена можам да го кажам ова) ... Само би постигнала подобар ефект со хеланки ... И некои дречка сандалки што одговараат на фустанот ...
Ооо, кај и забегале џуџињата на ваа ?! Многу е грда ... Колку ем подебела, ем пониска ја прави (морале да ја засечат со црноно, многу големи ефекти постигнале што да ти кажам, на средно висока девојка опнале толкав црн појас, јас што немам титула никаква знам дека со вакво засекување се смалуваш визуелно, а не па врвни стилисти) ... И не ми е јасна замислава со шлицов грд ( или ќе да е тоа дека воопшто ја нема, сечи мајсторе ваљда било ) ... За млада девојка како неа, ВООПШТО не прилега имиџов ...