Априлски Superurban Festival во Метрополис Арена - 07.04.2012

П

Паган-др

Гостин
Од каде информацијава?
Нејќел на Нокаут лебот да им го јаде. :pos:

Него сериозно, ако имате некоја информација оставете линк, од такви рекла-казала муабети и Франц Фердинанд стигнаа на Таксират 13.

П

Паган-др

Гостин
Сеа видов, и на плакатот на евентот ги нема.

Епа луѓе, беше убаво додека траеше.

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Zatoa sto kompletno ne pobudalevte kako Skazi kratko ke trael, zosto ne e live, zosto prethodno tehno, pa zosto so Toni zen i nokaut meshanje.....kratko i jasno : Skazi ke bide sam na zurka vo Maj, cekame odgovor da vidime dali Live varijanta e izvodliva :D Znaci Skazi ke dojde, samo ovaa zurka ke ostane bez nego :) Sepak, momakot ne treba da go limitirame na samo saat i pol nastan, taka da vo Maj ke bide full +albumot ke mu iskoci togas taka da....uste pointeresno :D

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.055
Поени од реакции
24.901
Од Нокаут со гостите Фиц од Студени Нозе, Игор Џамбазов и Мио од Д.Н.О веќе ми се бљват. Каде секој втор ден некој од другаркиве на фејсбук ја става Во Бестрага па уште и да ги гледам. Беше интересно додека беа тинејџ бој бенд во 99-та.
Тони Зен-апсолутно секој коментар е излишен. На самостојниот концерт било татковци со деца џоамити Златно Славејче.
Нашиве ди-џеи се ок на повеќе пати ги имам слушано и како преддиџеи и на оние фестивали од типот на тие што Цајо ги организираше мислејќи дека сме уште во 80-тите и дека он уште е главна м'нга во градов.
Валентино е ѕвер, два пати го имам гледано во Колосеум еднаш сам, и еднаш со Урош Умек. Таа со Умек беше една од најдобрите мадерфакинг журки на која сум присуствувал и нема никогаш да ја заборавам. Би отишол само ради него, ќе видиме, стареам, нити јас сум тој што бев нити времињата се тие што беа.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
103
Поени од реакции
43
Таа со Умек беше една од најдобрите мадерфакинг журки на која сум присуствувал и нема никогаш да ја заборавам. Би отишол само ради него, ќе видиме, стареам, нити јас сум тој што бев нити времињата се тие што беа.
Ako mislish na onaa zhurka shto se desi vo MKC pred neznam kolku godini (znam deka imashe popust za karti ako imash flaer), onda se slozhuvam so tebe 100%, mnogu dobra zhurka beshe toa, mada iskreno kazhano mislam deka ne e toj istiot Kanzyani shto beshe togash, taka da ako idam ne bi odel so visoki nadezhi.

Член од
18 февруари 2010
Мислења
96
Поени од реакции
66
Ништо и од Kanzyani а? Барем да се објавеше некаде дека е одложен и тој, погоре спомнавте само за Скази. За малце не се излетав (n)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Абе беше некој на журкава? o_O

T

Torchyrus

Гостин
Се одржа ли воопшто чудово?
не ... се знаеше тоа чим го откажаа настапот на Скази одма интересот за настанот драстично се намали и на крај цел настан испари со образложение дека датумот на журкава се поклопувал со саемот за мебел :pos:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
не ... се знаеше тоа чим го откажаа настапот на Скази одма интересот за настанот драстично се намали и на крај цел настан испари со образложение дека датумот на журкава се поклопувал со саемот за мебел :pos:
Стварно ова или сеа сеир пукаш? Пошто знам се има десено веќе неколку пати журки организирани од UD да ги откажат/преместат пошто датумот се поклопувал со некоја рандом дешавка на саем... :tapp:

T

Torchyrus

Гостин
Стварно ова или сеа сеир пукаш? Пошто знам се има десено веќе неколку пати журки организирани од UD да ги откажат/преместат пошто датумот се поклопувал со некоја рандом дешавка на саем... :tapp:
еве порака од Навигатор па види дали се заебавам ...
April 3
Martin Meskov
  • druze kako so mi javija go pomestile radi tehnicki problemi so saemot za mebel
После тоа испадна дека ич нема да се одржи иначе настанот беше најавен од Octopussy не од UD

Kajgana Shop

На врв Bottom