Априлски Superurban Festival во Метрополис Арена - 07.04.2012

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
не ... се знаеше тоа чим го откажаа настапот на Скази одма интересот за настанот драстично се намали и на крај цел настан испари со образложение дека датумот на журкава се поклопувал со саемот за мебел :pos:

Саем на мебел беше од 27 март до 1 април. А настанов требаше да биде на 7 април, цели 6 дена после саемот на мебел :icon_lol:

T

Torchyrus

Гостин
Саем на мебел беше од 27 март до 1 април. А настанов требаше да биде на 7 април, цели 6 дена после саемот на мебел :icon_lol:
тоа е друже ... саемот на мебел им е изговор само за откажувањето на настанот , вистинската причина сигурен сум дека е многу многу слабата заинтересираност .

П

Паган-др

Гостин
Зарем бараш заинтересираност за Нокаут што имаа у последниве 5 месеци 3 концерти, и Тони Зен, шо во Универзална имало деца и татковци? Кога откажаа Скази и Валентино (не сум сигурен за овој, ама според темата и он откажал), фала богу нема да има заинтересираност.

Организацијата е усрана, не е до публиката.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.507
Поени од реакции
8.101
Дечки се извинувам за офтопиков, ама у Мајами имав цимер ОД КОЛУМБИЈА кој опичи на неговиот таблет UMEK vs. Valentino Kanzyani back2back сетче од 2007ма или 2009та. И ми текна дека и двајцата имаат доаѓано у СК, а им неам отидено. Така да организаториве нека бидат троа посериозни, за да не се срамиме вака по свет, и да им идеме на настапи на момциве. M'kay?

Kajgana Shop

На врв Bottom