Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.057
- Поени од реакции
- 1.602
Skazi otkazal izglea...
Од каде информацијава?Skazi otkazal izglea...
Нејќел на Нокаут лебот да им го јаде.Од каде информацијава?
И на event-от на fb не го пишува веќе.Него сериозно, ако имате некоја информација оставете линк, од такви рекла-казала муабети и Франц Фердинанд стигнаа на Таксират 13.
Ako mislish na onaa zhurka shto se desi vo MKC pred neznam kolku godini (znam deka imashe popust za karti ako imash flaer), onda se slozhuvam so tebe 100%, mnogu dobra zhurka beshe toa, mada iskreno kazhano mislam deka ne e toj istiot Kanzyani shto beshe togash, taka da ako idam ne bi odel so visoki nadezhi.Таа со Умек беше една од најдобрите мадерфакинг журки на која сум присуствувал и нема никогаш да ја заборавам. Би отишол само ради него, ќе видиме, стареам, нити јас сум тој што бев нити времињата се тие што беа.
не ... се знаеше тоа чим го откажаа настапот на Скази одма интересот за настанот драстично се намали и на крај цел настан испари со образложение дека датумот на журкава се поклопувал со саемот за мебелСе одржа ли воопшто чудово?
Стварно ова или сеа сеир пукаш? Пошто знам се има десено веќе неколку пати журки организирани од UD да ги откажат/преместат пошто датумот се поклопувал со некоја рандом дешавка на саем...не ... се знаеше тоа чим го откажаа настапот на Скази одма интересот за настанот драстично се намали и на крај цел настан испари со образложение дека датумот на журкава се поклопувал со саемот за мебел
еве порака од Навигатор па види дали се заебавам ...Стварно ова или сеа сеир пукаш? Пошто знам се има десено веќе неколку пати журки организирани од UD да ги откажат/преместат пошто датумот се поклопувал со некоја рандом дешавка на саем...