- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.309
- Поени од реакции
- 84.457
и Заев од Муртино, исто
Не сум слушнал за него, но мислам дека е ОК,еден меѓу ретките функционери од СДС.И Максим од Куманово
?и Заев од Муртино, исто
и он добро стои со остварување проекти
Кој од трите градоначалници не ти се свиѓа па се глупираш сега?и он добро стои со остварување проекти
Нема еден факинг градоначалник у земјава, кој ќе гради по урбанистички правила, кој нема да дозволи опасна тешка индустрија, кој нема да ја полни администрацијата, кој ќе праќа инспекции кај што треба...Кој од трите градоначалници не ти се свиѓа па се глупираш сега?
Како и стигнал Таравари од 10500 на 15000 гласа за да победи во прв круг? Тоа е подобрување од 50% во 12 месеци.Анализа за Гостивар:
Алијанса и Таравари добро стојат пре ДУИ. Ако ДУИ пак го кандидираат Бејта, ќе загубат многу гласови, што не е во нивна полза.
Од друга страна Вмро ја зголемува разликата пред СДС бидејќи почнаа со партиски врапотувања.
Најверојатно Таравари ќе победи уште во прв круг.
Ќе има коалиција со Вмро.Како и стигнал Таравари од 10500 на 15000 гласа за да победи во прв круг? Тоа е подобрување од 50% во 12 месеци.
Во прв круг? Баш би сакал да го видам тоа.Ќе има коалиција со Вмро.
Јас на пример кога би живеел во Гостивар не ми треба никаква коалиција за да гласам за Таравери, сигурно не е полош од ниеден албанец ама барем зборува човекот македонски подобро од пола северџани да не правам муабет за разлика од овие козоебачиве од дуи.Во прв круг? Баш би сакал да го видам тоа.
Побрз си бил, сега видовКонстантин Георгиески со ребалансот на буџетот му додели речиси 50.000 евра народни пари на клубот од Нефи Усеини - Охрид24
Please follow and like us:ohrid24.mk
Нефи е главен у Охрид.
Презимето Таравари ти личи на албанско презиме?Јас на пример кога би живеел во Гостивар не ми треба никаква коалиција за да гласам за Таравери, сигурно не е полош од ниеден албанец ама барем зборува човекот македонски подобро од пола северџани да не правам муабет за разлика од овие козоебачиве од дуи.