- Член од
- 1 април 2018
- Мислења
- 2.107
- Поени од реакции
- 4.100
Не се, друга има КрмовАбе не ме држи за збор ама мислам дека се заедно со Крмов
Не се, друга има КрмовАбе не ме држи за збор ама мислам дека се заедно со Крмов
Информацијава ти е точна и проверена, Петре си држи во себе и ги трпи луѓево на Зоки а потајно се надева на comeback-от од страна на ПапатаПетре е олицетворение на Скопската елита, на бањатото граџанство и интелектуалата. Ги мрази опиноците од дното на душата, затоа и толку пие, од мака дека не може да ги гледа напикани во неговото мило Скопјенце <3
Ne navlegvam podlaboko no toa so Apasiev i SJO e fakt i nema beganje od toa.
Какви дебили се овие од ДПМНЕ, страшна работа... Сè повеќе паника ги фаќа затоа што "им бегаат" гласовите на сметка на Левица, па сега на најглуп начин се обидуваат да го оцрнат Апасиев не сфаќајќи дека само поголема штета си прават вака
Овој токмак од Куманово заслужува ќотек и тоа добар, ваквите "патриоти" како овој да требаше 9 пратеници наместо 8, гарант и он ќе гласал.
Какви дебили се овие од ДПМНЕ, страшна работа... Сè повеќе паника ги фаќа затоа што "им бегаат" гласовите на сметка на Левица, па сега на најглуп начин се обидуваат да го оцрнат Апасиев не сфаќајќи дека само поголема штета си прават вака
А кој бега од тоа? Самиот Апасиев во многу прилики отворено зборел за тоа, воопшто не бегал од минатото.Ne navlegvam podlaboko no toa so Apasiev i SJO e fakt i nema beganje od toa.
Kako velat, nema vtora sansa za prv vpecatok. Vo slucajot i ne se pokaza bas vo najdobro svetlo. Bi rekol poprilicno glup, naiven i kusogled. Ne mislis ti taka?А кој бега од тоа? Самиот Апасиев во многу прилики отворено зборел за тоа, воопшто не бегал од минатото.
Па тоа е и целта на измените на изборниот праг. Овие зелен град ќе му земат на Сдсм гласови во урбаните општини низ Скопје, нели и независна листа во Охрид најавуваа. Кога станува збор за зачувување на мрсниот газ во фотелја, одма без проблеми наоѓаат заеднички јазик и се договараат. “Лути противници” жими куров.Еве ги бе побратимите кога им одговара како се подржуваат и сакаат изборниот праг им вришти. Светска иновација.
Иначе овие зелен град како и да се викаат независниве мн се океј, проактивни уште у старт. Тој шо ја напраи мој воздух апликацијата е сеа со нив го глеам.
Не е до ВМРО туку до Мицковски еАко си Левица си анти Вмро, ако си со Бачев, Солза, Љубџо, родина, твоја... си анти Вмро, ако бојкотираш исто си анти Вмро.
Абе цел свет е против Вмро у пм како се крепат уште алал да им е.
Од оваа перспектива со рејтинг како ДУИ, шо знам...Kako velat, nema vtora sansa za prv vpecatok. Vo slucajot i ne se pokaza bas vo najdobro svetlo. Bi rekol poprilicno glup, naiven i kusogled. Ne mislis ti taka?
Чесни исклучоци се Таравари и Јанчов(за него од пријатели имам слушнато)Тешко е да си во тек со проектите периодов.
Прегледај го приврзокот 302753
И Максим од КумановоЧесни исклучоци се Таравари и Јанчов(за него од пријатели имам слушнато)