Друже во Темишвар германец е градоначалник! Супер за нив. Јас имам предлог да се депортира 90% од администрацијата и 100% од судиите и на нивно место да се донесат странци( данци, норвежани, германци). Некој ќе рече скапо е, поскапо од ова што го плати Македонија заради овие институции нема!Ima I srbi, vlasi I ne znam sto, pa nikoj nikogas ne se fati za nacionalnosta, sega naednas koja bila procedurata za bg pasos, Abe ete bugarka e, sto ima vrska koja e I koja nacionalnosta, zosto se fativte za toa?
Зошто го мразите Груби?Ne znam za vas, ama jas deneska ne sum mozhel cel den da rabotam. Sakam sekoj koment ili post shto e protiv Artan Grubi da go citam i da se zadovolam.
Албанците, Грците и Србите, колку и да се лоши, сите сакаат по нешто. Бугарите сакаат се.Е сеа со бугарите е друг муабет, они имаат интерес да се распаднеме и да земат колку толку нешто. И не знам шт ви е толку фасцинантно дека земји ко Грција и Бугарија може да не блокираат. Можат, зашто имаат далеку поголем левериџ од нас. И пријатели, и подршка и се останато.
И ја сум приметил ова со бабушите што си живеам. Одвратен им е можеби повеќе од нас што ни е . Не е ништо конкретно мислам, како куртон го гледаат нешто.Зошто го мразите Груби?
Силеџија е силеџија, не бира народ и националност! Најверојатно тој ги стриже неговите бар три пати повеќе од нашиве, за ќотек да не збориме!Зошто го мразите Груби?
Албанскиот Никола Димитров?И ја сум приметил ова со бабушите што си живеам. Одвратен им е можеби повеќе од нас што ни е . Не е ништо конкретно мислам, како куртон го гледаат нешто.
Сите се исти чур, само друго паковање. Да дојде Србија да се прашува за амин да влеземе во ЕУ, тек тогаш ќе видиш кој број гаќи носи геџо!Албанците, Грците и Србите, колку и да се лоши, сите сакаат по нешто. Бугарите сакаат се.
Многу од албанците го мразат, зборам барем за Чаир. Нема албанец што не го пцуе Груби, па дури и оние што се закоравени гласачи на ДУИ. Многу превртлив човек, и албанци имаат плачено од него.Зошто го мразите Груби?
Не, повеќе го гледаат како некој што се кити со перја без никаква заслуга. Како фејкер и узурпатор.Албанскиот Никола Димитров?
Да дека во Африка кога донесоа Германци, Французи, Англичани, Италијанци им беше супер. Ау не тоа се викаше колонијализам и имаа повеќе децениски востанија и реки крв. А да и кога успеваа да ги избркаат, овие на идење целите држави им ги запалија. Се залагаш во 21 век за "Цивилизациски мандат" и "Товарот на Белиот човек".Друже во Темишвар германец е градоначалник! Супер за нив. Јас имам предлог да се депортира 90% од администрацијата и 100% од судиите и на нивно место да се донесат странци( данци, норвежани, германци). Некој ќе рече скапо е, поскапо од ова што го плати Македонија заради овие институции нема!
Не карикирај!Да дека во Африка кога донесоа Германци, Французи, Англичани, Италијанци им беше супер. Ау не тоа се викаше колонијализам и имаа повеќе децениски востанија и реки крв. А да и кога успеваа да ги избркаат, овие на идење целите држави им ги запалија. Се залагаш во 21 век за "Цивилизациски мандат" и "Товарот на Белиот човек".