никому де непраам кејф
не ни ги читав мислењата
тебе те прашав пошто мислам си покомпетентен да ми одговориш
не се нервирај погрешно си ме разбрал
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 12:35 ---
ме интересира резултатот на анкетата а неможам да видам дека немам гласано
Таман работа јас да се нервирам, немам од што. Јас дадов погоре објаснување, одговорот со 1,2,3 и 4 со броеви. Сето натаму е твоја одлука, а можеш да видиш и без да гласаш, имаш копче “види ги резултатите“.
Не бе братче каква нервоз, јас во реалниот живот тешко се нервирам па камо ли виртуално... онака си праиме муабет...
Не дека се нервираш нешо посебно, но за изборот на зборови ми беше муабетот, инаку супер си е муабетот, немам забелешки.
Дефиниции се во прашање...затоа јас од дамна ти реков дека ти не си атеист. Не ме слушаше...еве сега шаман стана
Абе дефиниција си е дефиниција, штета што се избришаа дискусиите на “прашања до модераторот“ имаше неколку интересни. Ако одиме по дефинициите ти си далеку од агностик, повеќе си
Игностик, но во суштина си атеист. Кој како ќе се декларира, негова работа. Еве на пр. јас сум поголем агностик од тебе а ти си поголем атеист од мене. Па сега најди НЗС. Агностицизмот е само кукавичко јајце. Не значи ништо. Симни ги стереотипите како некој што ги има, дека атеизмот е нешто друго.
Он одамна е шаман само тешко му е да ја симене титулата на Атеист... а и му стои бе... нек си ја носи...
Ќути бе ти атеист низаеден
. Дури и се пофали дека си, сега, не не сум, .....ќут.