Ангола - Македонија (88:84) | Квалификации за ОИ, Лондон

Статус
Затворена за нови мислења.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Тогаш од возбуда, не сум слушнал половина киксови. Посебно делот колку очаен обид на Игорче за интервју на Владо, баш после 3ка за победа, му поставува прашања некои безвезе а тогаш слушав само Леле што направивме. :pos:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.754
Се наежив на крајот на натпреваров, кога ќе ми текне како се палев тогаш... :vozbud:

Игорче е легенда хаха како сум се смеел ко ретардиран сега, штета што не го запука Ламоника. :icon_lol:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
На крај кога чув Владо како вика дека одиме на медаља ми стана криво што не освоивме медаља :( :(
Остај, исто и јас. Посебно колку бевме блиску за 3то место...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Последна четвртина Игор збореше само за Ламоника и за фамозниот ај контакт :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Тогаш кога не поткинав,нема никогаш:Dуште не можем да се помирим дека не освоивмо медал,ама ајде здравје боже на олимпијада има да им наплатимо.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Јас дур видам дека вечерва играме со Литванија они завршиле....Нема врска и така 100пати ја имам гледано утакмицата,а тројката на Илевски со коментар на Игорче едно 10.000 пати.

Утре во дуелот со Ангола мора да влезат со ладни глави и без многу летање.Тоа летање во облаци ги тресна од земја ракометарите па се надевам дека кошаркариве извлекле поука од таквото однесување.Без разлика на противникот не треба да има никакво потценување од наша страна зошто и најмалото потценување може скапо да ги чини.Во Литванија отидовме по малце,а се вративме со многу па зошто да не биде и овој пат таква ситуациајта.Доколку ја имаат сеуште задржано таа скромност и борбеност резултатите ќе си дојдат сами по себе.Мене најмногу ме загрижува пристапот на кошаркарите и се молам да не одлетаат и тие како ракометарите,а останатото ќе си дојде на свое место како што беше и во Литванија.

Епа ајде момци и девојки...нека е со среќа.

moof KOOZ tee

Mystis
Член од
26 ноември 2008
Мислења
361
Поени од реакции
63
Ако се пласираме на Олимпијада пак тогаш ќе сме имале скоро 2 месеци приреми плус и сме играле на натрпеварувачко ниво 4-5 натпревари со врвни селекции.
Може и тоа, под услов да одат на зимска олимпијада. :pos:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Незнам зошто ама многу лошо претчуство имам. Ваљда ради искуството со ракометарите. Само се надевам дека ќе изиграат добро и дека ќе ги прати среќата. Неможам да дочекам да почне утакмицата. :)

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Не ми е на арно ова со Игорче да коментира од студио во Скопје :icon_lol:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Со Господ напред, нека остават срце на терен, другото ваљда само ќе си дојде.
Можат момциве да прават уште чуда, можеа во септември да ја дигнат цела Македонија на нозе, верувам дека ќе можат и сега во јули, а и во август.
Само со памет нека играат, нека не потценуваат никого, иако сме големи фаворити, нека влезат во овој дуел како да играат против Америка и ако можат нека решат се уште во прво полувреме рано е уште одсега со дијазепами да се клукаме, има време за тоа во 1/4 финале и во 1/2 финале.
ОДИМЕ НА ОЛИМПИЈАДА:vozbud::vozbud:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
20
Поени од реакции
8
ALOOOOOOO .Znae li nekoj link za sledenje na natprevarot za onie koj se vo stranstvo za preku internet.
MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAA

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom