Ангола - Македонија (88:84) | Квалификации за ОИ, Лондон

Статус
Затворена за нови мислења.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
И ден денес не ми е јасно зашто си отиде Докузовски.Требаше од владава да му дадат малку повеќе пари и сигурно човекот ќе останеше тука.(ама ќе нема за споменици после)Јасно е дека тимот што победува не се менува.Ама веројатно некој за инает несакаше да победуваме.З Нов Зеланд не велете предвреме дека ќе победиме.Ако Македонија игра како денес,тогаш и маалски деца би не победиле.(n)
Не вели така, не отепаја тројките во првиот дел од натпреварот. Без нив можеби и не ќе можеа премногу Анголците, сепак и на крајот ептен 100% реализација баш мораја на слободните.........

Според Игорче, коментаторот, Нов Зеланд е далеку послаба репрезентација и плус најдобрите 2 играчи се повредени, но мора да се одигра добро, без потценување па после Цацко да ни биде крив. Ако ништо друго, си знаат ракометарите како тие поминаја ;)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ужас, толку од мене...
Ангола да ти даде 90 коша и да има 12 скокови повеќе од тебе.
Страшно.
Перо министерот за одбрана жими оваквово.
Центар под 2 метри им даде 25 коша...
:гомце::гомце::гомце:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
2 прашања:
1. Некој знае што коеф. ќе биде за МКД утре?

2. Можам да отворам тема за мечот со НЗ?

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
2 прашања:

1. Утре наутро ќе стават коефициенти букмејкерите. 1,30 ќе е повторно за нас, според мене.

2. Највероватно може, не сум модератор тука но зошто не би можело ?

N

Nicky Santoro

Гостин
Најважниот турнир во историјата на македонската кошарка го играме со слаб тренер + играчи што си играа курташак.Првото одбраната ни беше за нигде цело време на 3ка сами беа по 2-3ца нивни.
Ај тоа ај.. ги стигаме и на крај се губиме во скок играта (како и целиот натпревар )
значи направивме премногу грешки.само скоковите да беа како штотреба ќе ги тепавме +10
да не правиме муабет со игра како на европското

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
1. Утре наутро ќе стават коефициенти букмејкерите. 1,30 ќе е повторно за нас, според мене.

2. Највероватно може, не сум модератор тука но зошто не би можело ?
1. Малце бе :(

2. Па мислев да не има некој ред :)

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Штета што не го пушти кирцата (аватарчето) (n)

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Едно прашање одамна си го поставувам....

КОЈ КУР ИГРА ВО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАВА ДРВОТО КАМЕНОТ ЖЕЛЕЗОТО АКА ЧЕКОВСКИ ?!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.510
Поени од реакции
114.614
2 прашања:

Отвори слободно, неам јас време, само глеј да биде убав воведот, не ко оној трт123трт што ја отвори темата за турниров на латиница цел вовед изнапишан. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе се е ова тактички.....се ако оди по планот во дуел за трето место ќе се сретнеме против Ангола или Доминиканска Република......
Утре ги тепаме НЗ, Ангола ги тепа НЗ, Ангола е прва ние втори. Играме со Русија во 1/4 финале. Русите ќе влезат против нас како да сме слаби, ние ќе ги преслушаме во 1/4, во 1/2 им ја пуштаме на Литванија за луѓето да немаат кошмари од нас, во меѓувреме Доминиканска Република и Ангола во 1/4 финале кој сака нека тепа сеисто е, во 1/2 една од нив двете губи од Грција и ние во дуел за 3то место имаме лесен противник.
Планирана е оваа одамна не се нервирај џабе :)

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.891
Поени од реакции
6.726
Им тргна шутот у прво полувреме направија разлика и после тоа нормално дека е тешко да се игра. Само моронов наш што ни е селектор згреши што не го играше Самарџиски многу поише. Самарџиски имаше помала минутажа а изигра подобро од Антич и Гечевски заедно.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Oд кога бе Андора има баскет жити се.
80 коша примивме од овие :facepalm:
Ни требаше оваа утакмица сега со русиве тешко ке се справиме башка со новиот тренер што го имаат под срп и чекан растен тешко ни се пишува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom