Не видов со колку тепале, епа ми е страв да не ни се спрема сличен исход и на нас, така да нека си калкулираат за со Ангола, нека не си играат со оган.Кој ризик за испаѓање денес 40 разлика тепаа Mинимален пораз и се втори, освен ако Доминиканска изгуби од Кореа
Не сум калкулирал, но со добар меч утре не би требало да испаднеме. Лошо е што играме утре, да игравме во среда ќе беше многу подобро поради можните калкулации и еден ден за одмор. Добро ќе беше што ќе имавме шанса да видиме како играат играчите на Нов Зеланд, вака повторно како пред Ангола, играме со тим кој речиси не сме го гледале претходно. Од друга страна е добро што притисокот можеби е помал, нема да има калкулации уште од утре највероватно, ќе се оди на што повисока разлика. Едно е сигурно, да се почне добро, убедливо по првите 2 четвртини и ќе се отпушти раката, ќе влегуваат повеќе тројки и со самото тоа ќе си дојде победата. И најважното, не смееме да правиме планови, анализи и други работи околу потенцијалниот меч со Русија бидејќи прво мора да се победи Нов Зеланд, макар и со 1 разлика.Остај тоа ние и да тепаме утре може да испаднеме ова денес беже мизерно
Отварај Тема за со НЗАнгола - Македонија (88:84) | Квалификации за ОИ, Лондон .. овака нека е насловот
А Игорче коментираше погреб, или мене така ми изгледаше?
Ми се спие .. нека отвори некој друг, шо има везе..Отварај Тема за со НЗ
А каков среќник си ти бе, една банда црнци имаат повеќе среќа од тебе!Ангола - Македонија (88:84) | Квалификации за ОИ, Лондон .. овака нека е насловот
Не знам дали е до мене, ама и Бо не беше баш на највисоко ниво. Играше ок, ама не беше баш одлично... Знае тој и подобро.Повторно Мекејлеб одигра одлично,но овојпат немаше никаква поддршка т.е ниту мал дел од .