Анален секс, анален оргазам, Analingus

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Gizo напиша:
Mene me interesira kako mozhe da se dozhivee analen orgazam :?: :? :?:
Sakas da probas? Navrti se ajde za da ti pkazam!!! :wink:

Inache, za site na forumov, eve, jas imam doziveano analen orgazam... Isto kako sekoj orgazame - se manifestira nekako. Kaj mene se manifestirase so ejakulacija iako voopshto se nemav dopreno tamu otkade ejakulirav... :lol:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Macedalien напиша:
Gizo напиша:
Mene me interesira kako mozhe da se dozhivee analen orgazam :?: :? :?:
Sakas da probas? Navrti se ajde za da ti pkazam!!! :wink:

Inache, za site na forumov, eve, jas imam doziveano analen orgazam... Isto kako sekoj orgazame - se manifestira nekako. Kaj mene se manifestirase so ejakulacija iako voopshto se nemav dopreno tamu otkade ejakulirav... :lol:
Od devojka? Ajde detali, detali :lol: :P

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.044
Поени од реакции
11.137
Macedalien, тоа ти што го зборуваш е оргазам постигнат со пенетрирање на простата. Изгледа овде многумина не знаат дека ти си уживател на аналниот секс иако си машко. Кај машко тој оргазам се постигнува со пенетрирање на простата. А кај жена шо ќе пенетрираш во гзот за таа да доживее оргазам. Ех да му...

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Стариот уживател на се и сешто (и од секоја страна) Салвадор Дали, во едно свое интервју тврди дека мажите имаат дупло повеќе набори на аналниот отвор од жените, значи дупло повеќе нервни завршетоци, значи дупло поголем ујгун, колку што јас се разбирам у логика. Плус, ако се чепне тоа простата, па најголем ујгун. И тука ми е, горе долу, јасно.
Кај жените ваљда станува збор за ментален оргазам, повеќе, и гарант не може да пројде без додатна стимулација на вистински места. Точно е дека има цури што се многу доволни и топло препорачуваат, ама ја не би... фала :oops:
Ај, бе бегај, ко ќе го извади со семче од пиперче на врвот, бљааак!!!!!

Јас мислам дека доволно аргументи ви дадов во прилог на машкиот анален оргазам. Затоа не туку ми препорачујте дводневни диети и клизми, туку земете па пробајте ги вие сите лезети во животот, ако веќе не ви се пробани :wink:

Iris

Ruzha, ruzhica...
Член од
29 април 2005
Мислења
278
Поени од реакции
7
Nikakvi lichni iskustva nemam so vakov tip na sex, no od medicinski aspekt (koj shto mi e dobro poznat :D ) mozham da vi kazham deka Aceva do sega (i donekade Andronik) se najblusku do vistinata za analniot orgazam.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
А да кажеше по конкретно некоја од жениве? :)

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Eeee

Жениве ја откажаа темава демек “Срам ни е да кажеме дека сме пробале отпозади“...

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Ќути Маце... Ај тоа него и друго

Ако ја прочиташ во целост темава ќе видиш дека тие што не пробале, ќе те (ме) утепаат ако им кажеш дека аналниот оргазам е најнормална работа...

Ај не ми се разглаба сеа, нешо не сум у форма...

Член од
10 февруари 2005
Мислења
12
Поени од реакции
1
Андроник напиша:
Macedalien, тоа ти што го зборуваш е оргазам постигнат со пенетрирање на простата. Изгледа овде многумина не знаат дека ти си уживател на аналниот секс иако си машко. Кај машко тој оргазам се постигнува со пенетрирање на простата. А кај жена шо ќе пенетрираш во гзот за таа да доживее оргазам. Ех да му...

Андроник, простатате не може да се пенетрира со анален однос пред се поради фактот дека не се наоѓа во аналниот канал. За да пенетрираш нешто или некоја, треба да поминеш низ него или неа. Барем ние така правиме....

Простатате се наоѓа надвор од ѕидовите на аналниот канал и нелогично е да речиш дека при анален секс, наместо анална пенетрација, пенетрантниот тип пенетрирал простата. Јаден тој....

Простатата се наоѓа пред аналниот канал, над меѓицата, околу мочниот канал и под мочниот меур, и за да биде пенетрирана треба некој да му го опне некому низ мочниот канал и тоа добро опнување, околу 25 см најмалку за да биде простатата пенетрирана. Како што највероватно можеш да претпоставиш, најмалку од се можеш да доживееш оргазам на тој начин.

При анален секс се стимулира простатата со нежни или груби движења или притисок индиректно нанесен преку ѕидот на анусот.

Мислам дека си оформи слика за тоа што се пенетрира при анален секс, а што не, и дека, дозволи да те цитирам „ тој оргазам се постигнува со пенетрирање на простата„ е во најмала рака морничаво...човече, не ги наведувај децата на страшни и крвави работи....

Покрај тоа, постои учено објаснување и зошто жената постигнува оргазам при анален секс (кој популарно се нарекува анален оргазам, иако тој термин е мисномер) но тоа е веќе наука....и нема тука место

Биди ми поздравен и пази со пенетрациите....
:lol: :lol: :lol:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
26
Поени од реакции
1
Се пријавувам за доброволец да убедам некој што не верува во анален оргазам. :D :D 100% ви гарантирам дека девојките побрзо доживуваат анален оргазам него ли вагинален , но за тоа како што кажа divine треба добра припрема, пазливост и нежност..

Член од
18 јуни 2005
Мислења
27
Поени од реакции
1
Ne ja svakjam ubainata na analen sex choeche....ako bilo fintata da go gurame i tamu kje se vlazhnela i taa rupa...bar ja taka mislam...a da si go oderam lupajki go kaj nekoja u analen otvor ne fala :D koj sho saka nek si prai ali drugite 2 nachina mi se bolje:D

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
FrOsTDrAgOn напиша:
Ne ja svakjam ubainata na analen sex choeche....ako bilo fintata da go gurame i tamu kje se vlazhnela i taa rupa...bar ja taka mislam...a da si go oderam lupajki go kaj nekoja u analen otvor ne fala :D koj sho saka nek si prai ali drugite 2 nachina mi se bolje:D
кхм кхм кхм... Машко... па и таму се влажни бе, и тоа бајѓи ако е запалена и стимулурана... Толку од мене имав да кажам!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Dolphin напиша:
FrOsTDrAgOn напиша:
кхм кхм кхм... Машко... па и таму се влажни бе, и тоа бајѓи ако е запалена и стимулурана... Толку од мене имав да кажам!
Да не се поти само?

PANKERKA

ANTISOCIAL BITCH
Член од
6 август 2005
Мислења
259
Поени од реакции
6
Analen seks

imam citano i mi imaat kazuvano deka so analen seks mozelo demek matkata da ti se prevrti,da dobies hormonalno poremetuvanje.....so mislite vie za ovoa?

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
PANKERKA напиша:
imam citano i mi imaat kazuvano deka so analen seks mozelo demek matkata da ti se prevrti,da dobies hormonalno poremetuvanje.....so mislite vie za ovoa?
Исто колку шо може од мастурбација да ти се исуши кичмата и да станеш кратковид!

Чекај сеа да си избришам наочариве...

Kajgana Shop

На врв Bottom