Sfinter ti e maloto kruzno muskulce nareceno po naski "supak". Ima dve mali kruzni muskulcinja : ednoto ti e samiot izlez na anusot (supakot - seuste "po naski") a drugoto ti e granicata na anusot, nekade na 10 cm vnatre. A be koga nekoj go smisluval coekot go smislil bas kako sto treba : 2 granici ("dolna" i "gorna") dve glavi ("gorna" i "dolna" - vo temava samo so dolnava mislime ))))))))) i rastojanie pomegju niv - pravo proporcionalno na nivnata velicina. E sega - ako mislis da probas pazi na vtoriot sfinter. Tojmozi da se "pomesti" do 18 cm a i povekje (so vezbi, t.e. so "praktika")ali nemoj naglo oti ako ti "svirne" (t.e. ako ti go puknat") kje ne mozat dati go priberat dupeto i kje kakas kako nenormalen - hirurski zafat e edinstven spas a toa cudo mnogu kosta :twisted:acid напиша:Што се тоа сфинтери уствари? :xMacedalien напиша:A be gospod Vazelina izmislil, lubrifikanti
Dobro e - super e. Samo mora da se vnimava na sfinterite !!!
:mrgreen:
Bog da cuva be perr. Koj te tera da primas? (na soveti mislev :mrgreen: ) Ja onaka za razonoda slikovito da bide :!:acid напиша:Абе да не не сме се разбрале... мене само ме интересираше, не мислев јас да пробам (мене да ме тртат :lol: )
Али баш ми се допаѓа вака сликовито што ни објасни за шупчињата. :wink:
Pazi na sfinterot - jas ne znam kolku pati vekje sum probal so ista osoba ama pak, lubrikant si e lubrikant :mrgreen:Dolphin напиша:(posle 20-30 odnosa ni lubrikant ne treba)
Xa xa xa!!! Tout à fait d'accord!!!isabelle напиша:Оф леле Долфин, л’жги еј...
тешки лжги.
Добро , ај, ете имало некои женски на кои тоа им се допаѓа..
Исто ко што има и мажи на кои им е убаво. Ама има многу на кои не им е.
така да....
не шири пропаганда , море !! )))))
per zimi se ne te svativ so sakase da kazis? :lol: :lol: :lol:n00b напиша:Rage а ти да кажеше за тебе, јас немам пробано анален. Ама знам дека одговорот тие НЕ
Ти си дечко ненормален. :lol:^^CROW^^ напиша:ej ne ste normalni zimi sve. ja glasav deka sve treba da se proba. kako sto u zivot sve treba da se proba toa ti e isto taka i u seksot pozabavno e da si isprobuvas finticki. E sea toa analniot seks sto bil bolen bil sea ja ne znam toa ama u sekoj slucaj dava filing nekoj posebno toa svrsuenejeto u supak dava filing neviden.